ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συμβούλιο της Ευρώπης, Σύνοδος Κορυφής, Τουρκία,


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε στόχους στο Ιράν
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επαναλαμβάνοντας την ανάγκη στην εμμονή στη διπλωματία και τονίζοντας ότι η Τουρκία είναι «πολύτιμος εταίρος» για την ΕΕ, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, προσερχόμενη στη Σύνοδο Κορυφής, προϊδέασε για το κλίμα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και τη στάση, αν μη τι άλλο, της Γερμανικής Προεδρίας.
Η Μέρκελ τόνισε πως η Τουρκία είναι «πολύτιμος εταίρος» της ΕΕ για την «ομαλή ροή του προσφυγικού» ενώ απέφυγε να αναφερθεί στην παραβατικότητα της Άγκυρας ή στην επιβολή κυρώσεων για τις προκλήσεις της στην ανατολική Μεσόγειο και τις παραβιάσεις της Κυπριακής ΑΟΖ.
«Σ’ αυτό το πνεύμα» είπε η Γερμανίδα καγκελάριος, «θα συζητήσουμε» για την εταίρο Τουρκία με προσήλωση στην επίλυση των διαφορών μέσω της διπλωματίας.
























































