ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενς Στόλτενμπεργκ, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ακύρωση των στρατιωτικών ασκήσεων που είχαν προγραμματίσει στην ημέρα της εθνικής επετείου η μία χώρα της άλλης (28η και 29η Οκτωβρίου) αποφάσισαν την Παρασκευή η Ελλάδα και η Τουρκία, όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο κ. Στόλτενμπεργκ μίλησε για πολύ ευπρόσδεκτο βήμα και επαίνεσε την Αθήνα και την Άγκυρα για την ευελιξία και την εποικοδομητική τους στάση, ενώ ανέφερε ότι οι εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο συζητήθηκαν και στη σημερινή, όπως και στη χθεσινή, τηλεδιάσκεψη των υπουργών Άμυνας της Συμμαχίας.
Οι κινήσεις απεμπλοκής με την ακύρωση των ασκήσεων, τόνισε, μειώνουν τον κίνδυνο ατυχημάτων και διευκολύνουν την προσπάθεια που γίνεται να αντιμετωπιστούν τα υποκείμενα ζητήματα, με τη συνδρομή της γερμανικής διαμεσολάβησης.
Όπως και χθες, ο κ. Στόλτενμπεργκ ζήτησε και σήμερα η Ελλάδα και η Τουρκία να αποφύγουν τις εμπρηστικές δηλώσεις και ενέργειες και ανέδειξε το ρόλο του ΝΑΤΟ ως μίας πλατφόρμας όπου συμμαχικές χώρες μπορούν να συναντηθούν και να επιλύσουν τις διαφορές τους.
«Δεν παίρνω θέση για τα υποκείμενα νομικά ζητήματα, αλλά είναι δεδομένο ότι η αναστολή των σεισμογραφικών ερευνών είχε θετική επίδραση στην κατάσταση», κατέληξε.
Ποια αναστολή σεισμογραφικών ερευνών; Τι λέει;























































