Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ελλάδα στηρίζει την μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους

Η Ελλάδα στηρίζει την μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θετική ήταν η απόκριση του υπουργείου Εξωτερικών στην δημιουργία μιας παγκόσμιας συμμαχίας κρατών, που θα συντονίζει τις αντιδράσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους, η δράση του οποίου όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του υπουργείου «έχει προκαλέσει τον αποτροπιασμό και την ομόθυμη καταδίκη όλου του πολιτισμένου κόσμου».

“Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην Ιρακινή Κυβέρνηση, στους Χριστιανούς και σε όλες τις δοκιμαζόμενες εθνικές και θρησκευτικές Κοινότητες της περιοχής που υπέστησαν τα πάνδεινα από την πρωτόγονη και βάρβαρη δράση του λεγόμενου «Ισλαμικού Χαλιφάτου», μιας ακραίας τζιχαντιστικής οργάνωσης που πρέπει να εξαλειφθεί” τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Την δύναμη αυτήν εκτός από την Ελλάδα την στηρίζουν η Γαλλία, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Δανία ενώ γίνονται σκληρές προσπάθειες από τις ΗΠΑ να συμμετάσχει και η Τουρκία, που μέχρι στιγμής αντιστέκεται.

Να σημειώσουμε ότι η Τουρκία είναι η χώρα που έχει στηρίξει όσο κανείς άλλος το ισλαμικό Κράτος στην προσπάθειά της να ρίξει τον Άσαντ στην Συρία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών:

«Χαιρετίζουμε και εκφράζουμε την πολιτική μας υποστήριξη στη δημιουργία μιας παγκόσμιας συμμαχίας κρατών, η οποία θα συντονίσει τις διεθνείς προσπάθειες εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που η δράση της έχει προκαλέσει τον αποτροπιασμό και την ομόθυμη καταδίκη όλου του πολιτισμένου κόσμου.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην Ιρακινή Κυβέρνηση, στους Χριστιανούς και σε όλες τις δοκιμαζόμενες εθνικές και θρησκευτικές Κοινότητες της περιοχής που υπέστησαν τα πάνδεινα από την πρωτόγονη και βάρβαρη δράση του λεγόμενου «Ισλαμικού Χαλιφάτου», μιας ακραίας τζιχαντιστικής οργάνωσης που πρέπει να εξαλειφθεί».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Πόλεμος» ΕΕ–Ρωσίας στο διαδίκτυο – Ομάδες χάκερ ελεγχόμενες από τη Μόσχα

Τουρκία προς Ισραήλ: «Η αναστολή εμπορικών συναλλαγών θα συνεχιστεί μέχρι να εξασφαλιστεί κατάπαυση πυρός στη Γάζα»

Χανίγιε: Η Χαμάς εξετάζει την πρόταση εκεχειρίας με «θετικό πνεύμα»

Γερμανία: Όποιος κλείνει τραπέζι σε εστιατόριο και δεν πάει πληρώνει

200 οικογένειες μελών του Ισλαμικού Κράτους επέστρεψαν από τη Συρία στο Ιράκ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...