ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αποστρατικοποίηση της Τήλου και της Χάλκης ζητά με νέα Navtex που εξέδωσε την Πέμπτη το απόγευμα η Τουρκία, εμμένοντας στις προκλητικές ενέργειές της απέναντι στην Ελλάδα.
Η Άγκυρα επικαλείται τη Συνθήκη του Παρισιού, του 1947 και ζητά να μη διεξάγονται ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού στην ίδια περιοχή, ανάμεσα στα δύο ελληνικά νησιά.
Σε προηγούμενες NAVTEX που είχε εκδώσει η Τουρκία, ζητούσε την αποστρατικοποίηση μίας σειράς ελληνικών νησιών, όπως η Σαμοθράκη, η Λήμνος, ο Άη Στράτης, η Λέσβος και η Χίος.

























































