ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ολομέτωπη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή την ομιλία του χθες στην ΔΕΘ.
Και τι δεν είπε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά, για “στυλ Μαυρογιαλούρου”, για “Αλέξη δώστα όλα” και “δώσε σε μένα μπάρμπα”.
“Είναι μια βαθιά ασέβεια στις θυσίες, τις ταλαιπωρίες και τις αγωνίες του ελληνικού λαού». Έκανε λόγο για «φεστιβάλ ανευθυνότητας, παροχολογίας” τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να συμπληρώσει ότι “αυτοί που επαγγέλλονται το νέο έρχονται και παρουσιάζονται ως συνεχιστές της χειρότερης εκδοχής της μεταπολιτευτικής φαυλότητας”.
«Ή λένε συνειδητά ψέματα, εξαπατούν, ασεβούν σε σχέση με τις θυσίες και τις αγωνίες ή δεν έχουν συνείδηση της κατάστασης και των συσχετισμών ή είναι συνδυασμός και των δύο” υπογράμμισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και σημείωσε ότι «εμείς πρέπει να σταθούμε όρθιοι απέναντι σε αυτήν την κατάσταση να εγγυηθούμε και πάλι την ομαλή πορεία της χώρας».
























































