Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντιμέτωπη με άρση της βουλευτικής ασυλίας η Αγγελική Αδαμοπούλου επειδή είπε τους αστυνομικούς «μπαχαλάκηδες»

Αντιμέτωπη με άρση της βουλευτικής ασυλίας η Αγγελική Αδαμοπούλου επειδή είπε τους αστυνομικούς «μπαχαλάκηδες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την άρση της ασυλίας της βουλευτή του ΜεΡΑ25, Αγγελικής Αδαμοπούλου, πρότεινε -κατά πλειοψηφία- η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των κομμάτων της Αριστεράς.

Η κοινοβουλευτική επιτροπή, προχώρησε σε αυτή την απόφαση με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε η Αστυνομία, εις βάρος της κ. Αδαμοπούλου, για δηλώσεις της πως αστυνομικοί είναι οι μπαχαλάκηδες που πετούν μολότοφ και διαλύουν τις πορείες.

Στη συνεδρίαση ανέβηκαν οι τόνοι με τα κόμματα της αριστεράς να καταγγέλλουν αντιδημοκρατικές διαδικασίες και την πλειοψηφία να απαντά πως πρόκειται για την εφαρμογή του άρθρου του Συντάγματος που εξαιρεί από «το ανεύθυνο του βουλευτή» τις περιπτώσεις συκοφαντικής δυσφήμισης.

Η τελική απόφαση για την άρση ή μη της ασυλίας θα ληφθεί με ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, κάποια στιγμή την ερχόμενη εβδομάδα -πιθανότατα Τετάρτη.

Η Αγγελική Αδαμοπούλου είναι νομικός. Είναι Βουλευτής Α΄ Αθηνών και Υπεύθυνη Τομέα Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΜέΡΑ25.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eπέτειος δολοφονίας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Οι πορείες και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σέρρες: Κλούβα των ΜΑΤ παραλίγο να εμβολίσει αγρότες στον κόμβο Πετριτσίου (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...