ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Σχολεία,


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα αποκτά αντι-drone ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ - «Ανάγκη να υπερασπίσουμε αυτή τη χώρα, τον πολιτισμό μας, την κουλτούρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε νέα συνεδρίαση που θα γίνει τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου παραπέμπεται η λήψη αποφάσεων για το άνοιγμα των σχολείων.
Παρά τις εκτιμήσεις ότι οι αποφάσεις όχι μόνο θα λαμβάνονταν, αλλά και θα ανακοινώνονταν την Τρίτη, τελικά η συνεδρίαση απέβη άκαρπη λόγω των διαφωνιών που υπάρχουν μεταξύ των επιδημιολόγων και των άλλων ειδικών.
Ωστόσο, παραμένει στο τραπέζι με ισχυρές πιθανότητες να ανοίξουν τα σχολεία είτε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, είτε την Δευτέρα 11 του μήνα.
Μεταξύ των σεναρίων που εξετάζονται – με δεδομένη την πρόθεση της κυβέρνησης να επιστρέψουν τα παιδιά στις τάξεις τους- είναι να μην ανοίξουν ταυτόχρονα οι εκπαιδευτικές βαθμίδες: Να προηγηθούν δηλαδή τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία και να ακολουθήσουν τα γυμνάσια και τα λύκεια.
























































