Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σοϊλού κατηγορεί με βίντεο την Ελλάδα ότι απωθεί Αφρικανούς μετανάστες στη θάλασσα (βίντεο)

Ο Σοϊλού κατηγορεί με βίντεο την Ελλάδα ότι απωθεί Αφρικανούς μετανάστες στη θάλασσα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση στην Ελλάδα, με την κατηγορία ότι απωθεί πρόσφυγες και μετανάστες στη θάλασσα, εξαπέλυσε την Πέμπτη μέσω Twitter ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών κατηγόρησε τη χώρα μας ότι «σπρώχνει αθώους ανθρώπους σε θάνατο», ενώ η Ευρώπη, είπε, απλώς παρακολουθεί.

«Καταδικάζουμε τη Frontex και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που είναι σιωπηλοί απέναντι στην καθημερινή απάνθρωπη μεταχείριση», έγραψε ο Σοϊλού στο Twitter.

Η ανάρτησή του συνοδεύεται από ένα βίντεο, το οποίο, όπως υποστηρίζει με ενσωματωμένους υπότιτλους, δείχνει πώς η ελληνική ακτοφυλακή στη θάλασσα «ωθεί τους παράνομους μετανάστες στα τουρκικά χωρικά ύδατα αντί να τους σώσει».

Η ανάρτηση δημοσιεύεται στα Τουρκικά και στα Αγγλικά.

Το τουρκικό καθεστώς χρησιμοποιεί το μεταναστευτικό – προσφυγικό για να εκβιάζει την Ευρωπαϊκή Ένωση για να αποσπά πολλά δισ. ευρώ «λύτρα» και το εργαλειοποιεί ως όπλο στον υβριδικό πόλεμο που διεξάγει κατά της Ελλάδας.

Η Τουρκία έχει αναλάβει την υποχρέωση να μην επιτρέπει να φεύγουν βάρκες με μετανάστες και πρόσφυγες από τις ακτές της και πληρώνεται για αυτό.

Σε πολλές περιπτώσεις οι βάρκες με τους μετανάστες συνοδεύονται έως τα ελληνικά χωρικά ύδατα υπό την προστασία τουρκικών ακταιωρών.

Να σημειωθεί εδώ ότι, Τούρκοι στρατιώτες στα σύνορα με τη Συρία έχουν ανοίξει πυρ και σκοτώσει δεκάδες Κούρδους πρόσφυγες από τη Συρία, στην προσπάθειά τους να εισέλθουν σε τουρκικό έδαφος κι άλλους που συνέλαβαν τους βασάνισαν πριν τους επιστρέψουν πίσω.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Σοϊλού περιλαμβάνεται και η μαρτυρία μίας Αφρικανής μετανάστριας, η οποία υποστηρίζει ότι οι Έλληνες τους απώθησαν και οι Τούρκοι τους έσωσαν.

Δεν είναι τυχαίο που το ισλαμιστικό καθεστώς επέλεξε Αφρικανή. Όπως έχει καταγγείλει η ελληνική κυβέρνηση, οι Τούρκοι σχεδιάζουν να στείλουν δεκάδες χιλιάδες Αφρικανούς στα ελληνικά νησιά.

Δείτε την ανάρτηση του Σοϊλού:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...