Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γκλέτσος: Στα 30 είσαι sex machine στα 47 είναι διαφορετικά

Γκλέτσος: Στα 30 είσαι sex machine στα 47 είναι διαφορετικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για τον τρόπο με τον οποίο βιώνει την κρίση τα τελευταία χρόνια μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Αυτό που μας έχει μείνει είναι η αντίδραση. Πρέπει ευρύτερα να αντιδρούμε σε αυτό που μας συμβαίνει. Μέρα με την ημέρα σαπίζει το οικοδόμημα που λέγεται Ελλάδα, η ψυχή και το σώμα της. Κανείς δεν κάνει τίποτα πια» τονίζει με οργή στο περιοδικό ΕΓΩ με αφορμή την αποχώρησή του από το αγιασμό σχολείου στην Στυλίδα όταν ο ιερέας είπε “νίκας τοις Βασιλεύσι”.

Τόσο η κρίση στην Ελλάδα όσο και η περιπέτεια υγείας που είχε τον άλλαξαν σαν άνθρωπο. Έγινε πιο ευαίσθητος και όπως εξομολογείται κλαίει συχνά.

Έως και 40 λεπτά την εβδομάδα.

“Πέρασα και τέτοιες περιόδους (κατάθλιψης). Το βιώνω ανά διαστήματα. Παίρνω δύναμη από αυτό και μπορεί έπειτα να περάσει και ένας μήνας που θα είμαι μέσα στην ενέργεια. Προσπαθώ να μείνω στο σπίτι μακριά από τον κόσμο. Διαβάζω, μαζεύω δύναμη. Κλαίω πάρα πολύ συχνά. Είναι το μυστικό μου, το αγχολυτικό μου. Μου δίνει δύναμη. Μπορεί και κάθε εβδομάδα επί σαράντα λεπτά να κλαίω” αποκαλύπτει στο ΕΓΩ.

“Έχω κάνει και ακόμα βλέπω έναν άνθρωπο και μιλάμε. Με βοήθησε να δω καλύτερα τα πράγματα μόνος μου. Μου άνοιξε τα μάτια. Αντιμετώπισα προβλήματα υγεία τα οποία με τρόμαξαν. Φοβήθηκα ότι θα πέθαινα. Εκεί χρειάστηκε να δω έναν ειδικό, να με βοηθήσει, να μου δώσει φάρμακα που θα μου ανέβαζαν τη διάθεση. Ακόμα και σήμερα όταν δεν αισθάνομαι καλά, απευθύνομαι σε έναν ειδικό -ψυχολόγο ή ψυχίατρο- και μιλάμε.
Ήταν επώδυνο το συναίσθημα ότι ενδέχεται να φύγεις από τη ζωή; Ήταν πολύ τρομακτικό» εκμηστυρεύεται για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όπως όμως επισημαίνει ο δημοφιλής δήμαρχος Στυλίδας η κρίση έχει επηρεάσει σε όλα τα επίπεδα τόσο τον ίδιο όσο και όλους τους ανθρώπους.

“Και ποιος δεν είναι «sex machine» στα 25, τα 30 και τα 35; Τώρα στα 47 μου, βλέποντας όσα γίνονται γύρω μου, δεν είναι το ίδιο. Πρέπει να σε βοηθά και το περιβάλλον. Σε μια Ελλάδα ευημερούσα, όπου όλοι θα είχαμε να φάμε, να πιούμε, να ζεσταθούμε και η λίμπιντο θα ήταν ανεβασμένη. Τώρα είμαστε όλοι καταθλιπτικοί. Πού να πάει το μυαλό σου στο σεξ; Εμένα τουλάχιστον ότι συμβαίνει με επηρεάζει πολύ. Δεν ευχαριστιέμαι ούτε το φαγητό που τρώω”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γκλέτσος: «Αυτά που έρχονται είναι “Αρμαγεδών”, τον Τσίπρα τον φύλαξε ο θεός»

Απόστολος Γκλέτσος: «Ποιος είναι ο Λιάγκας; Δεν είναι δημοσιογράφος»

Απ. Γκλέτσος: «Φαντάζεσαι εμένα κάποιος να με παρενοχλήσει; – Υπάρχουν τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις»

Απόλυτος ο Απόστολος Γκλέτσος στο ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου

Γκλέτσος: Στημένη η υπόθεση ναρκωτικών – Αν πάρω κοκαΐνη θα πεθάνω

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...