ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Εμείς θα πάμε στη Μέρκελ ως κυβέρνηση στο πλαίσιο μιας συνόδου κορυφής αλλά δεν έχει νόημα ένα τετ α τετ με τη Γερμανίδα καγκελάριο» τόνισε ο Γιάννης Μηλιός υπογραμμίζοντας ότι “για πρώτη φορά θα υπάρχει διαπραγμάτευση με κάποιον ο οποίος θα εκπροσωπεί την κοινωνία, αυτό που θα προκύψει θα είναι καλό και για τους Γερμανούς εργαζόμενους».
Μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά FM ο Γιάννης Μηλιός είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει ελλειμματικούς προϋπολογισμούς «θέλουμε να είναι ισοσκελισμένοι και να ανοίξει η συζήτηση για το ευρωπαϊκό χρέος».
«Plan B είναι η κατάργηση της λιτότητας» τόνισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει θέμα να φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη γιατί κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε καταστροφή της ίδιας της ευρωζώνης.























































