ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Eξιτήριο από το νοσοκομείο «Σωτηρία», πήρε ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, στο οποίο εισήχθη γιατί είχε βρεθεί θετικός στο κορωνοϊό.
Ο Μιχάλης Καλογήρου ανακοίνωσε την είδηση με ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ενώ ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.
Συγκεκριμένα, έγραψε το εξής:
«Παύλο, Γαρυφαλλιά, Θωμά, Μιράντα, Αθανασία, γιατροί, νοσηλευτές του Σωτηρία το ευχαριστώ είναι λίγο.
»Δυνατό ΕΣΥ, ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού και των υποδομών, στήριξη της έρευνας και των θεραπειών για να κερδηθεί η μάχη.
»Από το παράθυρο αυτό πέρασαν οι ευχές.
»Να πιάσουν τόπο και για τους άλλους ασθενείς. Σιδερένιοι όλοι».
























































