ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παγκόσμιος συναγερμός για τον ιό Έμπολα- Πώς μεταδίδεται - Περιορισμένα τα θεραπευτικά εργαλεία
ΔΠΔ: Νέες εντάλματα σύλληψης κατά πέντε Ισραηλινών αξιωματούχων
Η μεγαλύτερη ουκρανική επίθεση με drones στη Ρωσία - Τουλάχιστον 4 νεκροί
Το Ιράν λανσάρει ψηφιακή πλατφόρμα πληρωμών για τη διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ
Τραγωδία στη Ρόδο: Μητέρα και κόρη νεκρές σε τροχαίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με μια σκληρή ανακοίνωση η Σοφία Βούλτεψη κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να αποτύχει η Ελλάδα.
Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος απαντώντας στο σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την επικείμενη συνάντηση του κ. Σαμαρά με την κ. Μέρκελ, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ότι θέλουν να αποτύχει η Ελλάδα, το γνωρίζαμε. Ότι το λένε απροκάλυπτα, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπονται.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, πιστός στην υπονομευτική τακτική του σε βάρος κάθε προσπάθειας της χώρας, επιμένει να εκτίθεται στα μάτια του ελληνικού λαού”.
«Ως ικέτης κατευθύνεται ο κ. Σαμαράς στην κ. Μέρκελ προσβλέποντας στην επιείκειά της» σημείωνε στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και ειρωνευόταν τον Πρωθυπουργό ότι το μόνο διαπραγματευτικό χαρτί του Αντώνη Σαμαρά είναι η προοπτική μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
«Το μόνο διαπραγματευτικό χαρτί του κ. Σαμαρά προς την κ. Μέρκελ είναι η προοπτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Όλα δείχνουν πως η κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα της χώρας, δεν μπορεί και δεν θέλει να διαπραγματευτεί και πως έχει κλείσει τον κύκλο της ζωής της» κατέληγε η ανακοίνωση.
























































