Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοδώρα Τζάκρη: «Ό,τι πιο βρώμικο, διεφθαρμένο και ανίκανο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ομάδα των Αρίστων του»

Θεοδώρα Τζάκρη: «Ό,τι πιο βρώμικο, διεφθαρμένο και ανίκανο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ομάδα των Αρίστων του»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Τα οικονομικά αφεντικά της κυβέρνησης προσπαθούν να τιμωρήσουν τον Νίκο Παππά, επειδή έθιξε τα συμφέροντά τους», ανέφερε η Θεοδώρα Τζάκρη από τη βήμα της Βουλής στο πλαίσιο για την σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για παραπομπή του Νίκου Παππά και συνέχισε εξαπολύοντας βολές κατά ριπάς:

«Πόσα Γραμμάτια έχει ακόμα να εξοφλήσει η ΝΔ στους καναλάρχες που την έκαναν κυβέρνηση;

»Ο ατελέσφορος διαγωνισμός έκδοσης τηλεοπτικών αδειών το 2016 δημιούργησε μία αλληλουχία γεγονότων, η οποία έστρεψε βασικούς επιχειρηματίες και εκδότες κατά του ΣΥΡΙΖΑ για μια μακρά χρονική περίοδο που διαρκεί μέχρι και σήμερα.

»Οι καναλάρχες όπως έχουμε συνηθίσει να τους λέμε, δεν είναι απλώς καναλάρχες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, είναι επιχειρηματίες άλλης επιχειρηματικής δραστηριότητας που χρησιμοποιούν το ραδιοτηλεοπτικό φάσμα που τους είχε δοθεί δωρεάν για να υπηρετούν τα συμφέροντά τους, όπως αυτοί πιστεύουν.

»Αυτή λοιπόν η ομάδα προσώπων και άλλα πρόσωπα που αισθάνθηκαν θιγμένα από την διαδικασία, αποφάσισαν να στραφούν, από το 2016 και τούδε με μένος και μανία κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

»Να κάνουν την τρίχα τριχιά.

»Να βρίσκουν θέματα εκεί που δεν υπάρχουν.

»Να ψεύδονται. Να νουθετούν.

»Και πάνω από όλα να υποστηρίζουν πολιτικά ό,τι πιο βρώμικο, διεφθαρμένο και ανίκανο υπάρχει στην τρέχουσα πολιτική ζωή: Τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ομάδα των Αρίστων του.

»Και κάπως έτσι, παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τα όποια λάθη και τις γωνίες του, παρέδωσε τα ταμεία γεμάτα, την ελληνική οικονομία όχι στην φάση της απογείωσης, αλλά στον αέρα, “να πετάει” και τα βασικά ζητήματα των θεσμών τακτοποιημένα, παρόλα αυτά λοιπόν, υποδαυλίστηκε ένα μένος της ελληνικής κοινωνίας ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ, με βάση το μουστάκι του Πολάκη, το δάκρυ του Κυμπουρόπουλου κι άλλες τρίχες κατσαρές.

»Κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι της ΝΔ

»Αναρωτιέμαι πόσο γραμμάτια έχετε ακόμη να εξοφλήσετε μέχρι να εμπεδώσει ο λαός το μήνυμα των εντολοδοτών σας ότι όποιος αντιστέκεται στην «καμόρα» που περιφρονεί το συμφέρον του λαού και τα δημόσια ταμεία, πρέπει να καταστρέφεται για παραδειγματισμό.

»Γιατί στην πραγματικότητα σήμερα εδώ, δεν συζητάμε για τον Νίκο Παππά, αλλά για το δικαίωμα των ισχυρών και προνομιούχων να κάνουν ό,τι θέλουν, ατιμώρητοι, κουρελιάζοντας το Σύνταγμα και τους νόμους.

»Με κάνετε να αναρωτιέμαι πόσες δωροληψίες τραπεζικών στελεχών πρέπει να κρύβονται πίσω από τα 250 εκ που το κόμμα σας η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες.

»Με κάνετε και αναρωτιέμαι πόσες δωροληψίες μπορούν να κρύβουν οι κορωνοαναθέσεις.

»Δεν έχετε ακούσει ποτέ την λαϊκή ρήση ότι “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί;”

»Η ιστορία θα γράψει ότι υπό την πρωθυπουργία του Αλέξη Τσίπρα ο Νίκος Παππάς έγινε ο πρώτος Υπουργός που υποχρέωσε τους καναλάρχες να πληρώσουν ενοίκιο και διασφάλισε τα δικαιώματα και το μέγεθος της απασχόλησης των εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

»Αντίθετα, για σας, η ιστορία θα γράψει ότι ήσασταν αυτοί που ζήτησαν συγνώμη από τους καταχραστές των συχνοτήτων, ότι εσείς ήσασταν αυτοί που τους απάλλαξαν ουσιαστικά από το κόστους χρήσης των συχνοτήτων.

»Τα πράγματα είναι απλά: Ο Νίκος Παππάς τιμωρείται από τα οικονομικά αφεντικά σας επειδή έθιξε τα συμφέροντά τους.

»Το πιο βασικό όμως είναι ότι καταθέτετε αυτή την αίτηση για να καλύψετε το τηλεοπτικό κορωνοπάρτυ δημόσιας σπατάλης, τραβώντας την προσοχή της κοινής γνώμης από την καταστροφική σε οικονομικό, υγειονομικό και ηθικό επίπεδο διαχείριση της πανδημίας.

»Η δίωξη Παππά είναι η δική σας εκδοχή εμβολίου για τον κυβερνοϊό Μητσοτάκη. Τον πιο επικίνδυνο, τον πιο ύπουλο και πιο καταστροφικό εχθρό του έθνους αυτή την στιγμή.

»Η σκευωρία θα καταρρεύσει και μέσω του διαδικτύου και ελάχιστων τηλεοπτικών σταθμών ο λαός θα μάθει όλη την αλήθεια».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στα κρατητήρια ο Κ. Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα για την επίθεση στον Β. Γραμμένο στη Βουλή

Γραμμένος: Ρινικό κάταγμα και ρήξη καρπού μετά την επίθεση Φλώρου στη Βουλή

Στ. Κασσελάκης: Θα καταργήσουμε τη μπίζνα των απογευματινών χειρουργείων – Πραγματική Δημόσια Υγεία

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδίδει φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Ο βουλευτής Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτή Γραμμένο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...