ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για εγκληματική αμέλεια κατηγορεί την κυβέρνηση ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Αφορμή αυτή τη φορά είναι η ασυλία που δίνει στην επιτροπή λοιμωξιολόγων η κυβέρνηση αλλά και η θεραπεία των μονοκλωνικών αντισωμάτων για τον κορωνοϊό την οποία δεν αποφάσισαν ποτέ παρά τις εκκλήσεις.
Όπως αναφέρει αυτό είναι ένας ακόμα λόγος για τον οποίο αποφάσισαν την ασυλία.
«Κοντεύουμε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, τους 10.000 θανάτους από την πανδημία μετά από 7 μήνες λοκ νταουν και οικονομική καταστροφή!.
»ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ, ΚΑΛΩ την επιτροπή και την κυβέρνηση να φέρουν τα μονοκλωνικά αντισώματα που έχει αποδειχτεί (πολλαπλώς πλέον) πως η ΕΓΚΑΙΡΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ τους στους πιθανούς να εξελιχθούν βαρειά πασχοντες, μειώνει σε τεραστιο ποσοστό τη θνητότητα!.
»ΑΝ το είχαν κάνει, θα είχαμε τους ΜΙΣΟΥΣ από τους Θανάτους που έχουμε σήμερα!!.
»Τόσο η επιτροπή των λοιμωξιολογων, όσο και η επιτροπή δημόσιας Υγειας, όσο και η κυβέρνηση, για ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ (τουλάχιστον) θα ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ!!
»Το θέμα με τα μονοκλωνικά αντισώματα είναι ένας απ τους λόγους που πέρασαν χθες αυτή την αισχρή διάταξη περι ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥ!.
»Όπως πέρασε η διάταξη, έτσι και θα καταργηθεί είναι ενάντια στην ΗΘΙΚΗ και στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ!».























































