ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αυτοί στο John Hopkins και στο Ευρωκοινοβούλιο που τολμούν να εμφανίζουν τη θλιβερή πρωτιά της κυβέρνησης μάλλον πρέπει να κάψουν τα πτυχία τους.
»Ας τους πει κάποιος πως οι άριστοι των αρίστων του Μαξίμου πανηγυρίζουν το success story της διαχείρισης της πανδημίας!», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η Όλγα Γεροβασίλη.
Η πρώην υπουργός δημοσιεύει πίνακα του πανεπιστημίου John Hopkins που δείχνει τη χώρα μας αυτή τη στιγμή πρώτη σε θανάτους παγκοσμίως.
Σε περίπτωση που δεν το πιστεύετε, ο πίνακας:

Επίσης, η κα. Γεροβασίλη δημοσίευσε και τη δημοσκόπηση του Ευρωβαρόμετρου, που αποτελεί κόλαφο για την κυβέρνηση και τους εγχώριους δημοσκόπους.
Στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου μόνο ένα 28% δηλώνει ότι εμπιστεύεται την κυβέρνηση.
Δηλαδή, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μεταξύ 7 και 10 μονάδων κάτω από όσες τις δίνουν οι εγχώριοι δημοσκόποι και κοντεύουν να αποτρελάνουν την κοινωνία.

Η ανάρτηση της κας Γεροβασίλη:

























































