Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκτός τόπου και χρόνου ο Βενιζέλος – Έβγαλε ανακοίνωση “χαράς” για την εκεχειρία στην Ουκρανία ενώ εκεί σφάζονται!

Εκτός τόπου και χρόνου ο Βενιζέλος – Έβγαλε ανακοίνωση “χαράς” για την εκεχειρία στην Ουκρανία ενώ εκεί σφάζονται!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Βενιζέλος, Ουκρανία,

Εκτός τόπου και χρόνου ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στις 13.40 της Πέμπτης ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανάρτησε στο facebook χαρμόσυνο μήνυμα για την εκεχειρία στην Ουκρανία, ενώ ήδη η εκεχειρία έχει σπάσει με 17, τουλάχιστον, νεκρούς.

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του διαδικτύου που έσπευσαν να του επισημάνουν ότι δεν υφίσταται πλέον εκεχειρία στην Ουκρανία.

Το μήνυμα που ανάρτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος έγραφε:

“Ας ελπίσουμε ότι η χθεσινή εκεχειρία στην Ουκρανία είναι ένα πρώτο βήμα προς την εκτόνωση της κατάστασης και την αποκλιμάκωση της βίας. Η καταδίκη της βίας είναι απόλυτη και πρέπει όλοι οι πολιτικοί και κοινωνικοί παράγοντες της Ουκρανίας να συμβάλουν ώστε να ξεπεραστεί η κρίση, να φτάσουμε σε μια κυβέρνηση συνθετική, συναινετική, που θα οδηγήσει τη χώρα στο δρόμο της ενότητας, της αποκατάστασης της τάξης, της διαφύλαξης της εδαφικής της ακεραιότητας και θα οδηγήσει τον ουκρανικό λαό προς τον μεγάλο του στόχο, που είναι να αναδειχθεί ως ένα μεγάλο έθνος και ένας μεγάλος παράγοντας της ευρωπαϊκής ηπείρου, όπως είναι και όπως δικαιούται να είναι.

Η Ελληνική Προεδρία στρέφει τη σκέψη της στα θύματα, στις οικογένειες των νεκρών, στους τραυματίες. Καταδικάζει απερίφραστα κάθε έναν που δίνει κίνητρο ή υποκινεί την άσκηση βίας ή κλιμακώνει τη βία.

Συνεργαζόμαστε στενά με την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Catherine Ashton. Είμαι σε επαφή με πολλούς συναδέλφους μου. Χρειάζεται αναμφίβολα μία κινητοποίηση, όχι μόνο της Ε.Ε., αλλά και της διεθνούς κοινότητας. Ο ρόλος των Ηνωμένων Πολιτειών και ο ρόλος της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι πάρα πολύ σημαντικός. Θέλω να ελπίζω ότι τα μηνύματα είναι πολύ καθαρά και ότι θα τα λάβει υπ’ όψιν του και ο Πρόεδρος Yanukovich, αλλά και όλοι οι παράγοντες που παίζουν ρόλο στην Ουκρανία”.

Και από κάτω χρήστης του έγραψε: “Διάβαζε τα νέα πρόεδρε, γιατί φαίνεται ότι είσαι πίσω στις εξελίξεις, ενώ δεν είσαι, και είναι κρίμα να φαίνεται έτσι… πάει η εκεχειρία”.

Το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε εμείς, γιατί θα το σχολιάσουμε -δεν γίνεται- είναι “ο θεός να μας φυλάει ως Ελλάδα και ως Ευρώπη” από τέτοια… προεδρία που πιάνει… πουλιά στον αέρα!

venizelos

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Ουκρανία: Ρωσικός πύραυλος κατέστρεψε τον πύργο της τηλεόρασης στο Χάρκοβο

DW: Ρωσικές βόμβες ολίσθησης συνθλίβουν την ουκρανική άμυνα

Ουκρανία: 25.000 Ρώσοι στρατιώτες έτοιμοι να καταλάβουν δύο στρατηγικής σημασίας πόλεις

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...