Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προκαλεί ο Ερντογάν πριν την έλευση Τσαβούσογλου στην Ελλάδα

Προκαλεί ο Ερντογάν πριν την έλευση Τσαβούσογλου στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προκλητικός εμφανίστηκε και πάλι ο «σουλτάνος» Ερντογάν, αυτή τη φορά λίγες ώρες πριν από την επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Ελλάδα.

«Ο Μωάμεθ είπε ότι η Κωνσταντινούπολη σίγουρα θα κατακτηθεί», διαμήνυσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ερντογάν, ενώ το κείμενό του συνοδεύει εικόνα της Αγίας Σοφίας που έχει μετατραπεί σε τζαμί.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, μιλά για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, αναφέροντας:

«Χρόνια πολλά για την 568η επέτειο της κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης, μιας από τις πιο λαμπρές νίκες στην ιστορία μας.

»Τιμούμε τον Μωάμεθ τον Πορθητή και τον ένδοξο στρατό του, που πρόσθεσε αυτή την μοναδική πόλη στην πολιτιστική μας κληρονομιά, με έλεος και σεβασμό».

«Τιμούμε τον σουλτάνο Μωάμεθ, ο οποίος με την ευλογία του προφήτη κληροδότησε τον πολιτισμό στη μοναδική αυτή πόλη.

»Ο Μωάμεθ είπε ότι “η Κωνσταντινούπολη σίγουρα θα κατακτηθεί. Τι σπουδαίος στρατηγός ο στρατηγός που θα την κατακτήσει, πόσο μεγάλος στρατός είναι αυτός ο στρατός”», προσθέτει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

ΗΠΑ και Ιράν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για συνομιλίες – Η ένταση στο ζενίθ

Ο Νίκος Δένδιας διερωτήθηκε γιατί ο Τραμπ αποδέχεται την ιδέα ενός ισλαμικού στοιχείου στην περιοχή αντί να τραβά τον Ερντογάν προς μία φιλοδυτική θέση

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Διάδοχος συναντήθηκε με τον Τούρκο Πρόεδρο στο Ριάντ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...