ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αμερικανική Πρεσβεία, Αττική, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Πυρκαγιά, Τζέφρι Πάιατ, Φωτιά,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ανταποκρινόμενοι σε αίτημα τις ελληνικής κυβέρνησης για υποστήριξη, είμαι ευγνώμων που το τμήμα του Πολεμικού Ναυτικού της Ευρωπαϊκής Διοίκησης των ΗΠΑ, μέρος των Ναυτικών Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη, παρέχει ένα αεροσκάφος αναγνώρισης P-8 για την υποστήριξη των προσπαθειών πυρόσβεσης», τονίζει σε δήλωσή του ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ.
«Όπως όλοι στην Ελλάδα, έτσι και εμείς στη διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην Ελλάδα είμαστε σοκαρισμένοι από τις σκηνές καταστροφής που προκαλούνται από τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα και την ευρύτερη περιοχή», συμπληρώνει.
Παράλληλα, χειροκροτεί τους πολλούς γενναίους πυροσβέστες, το στρατιωτικό προσωπικό και τους εθελοντές που εργάζονται για να περιορίσουν τις ζημιές και να σώσουν ανθρώπινες ζωές.
«Γνωρίζουμε ότι αυτές οι πυρκαγιές έχουν απίστευτο αντίκτυπο και καταλαβαίνουμε από παρόμοιες εμπειρίες στις Ηνωμένες Πολιτείες πόσο δύσκολος θα είναι ο δρόμος μπροστά μας» προσθέτει.
Τέλος, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα υπογραμμίζει πως μέσα από τέτοιες κοινές πρωτοβουλίες, αποδεικνύουμε τη δύναμη της συμμαχίας μας και πώς είμαστε ισχυρότεροι μαζί.
























































