Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Μίνι» ανασχηματισμός ή… αλλιώς «αναδιάταξη δυνάμεων»

«Μίνι» ανασχηματισμός ή… αλλιώς «αναδιάταξη δυνάμεων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με αφορμή την αναβάθμιση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστου Τριαντόπουλου σε Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, προκειμένου να λειτουργήσει άμεσα ο διαχειριστικός μηχανισμός για τη στήριξη των κατοίκων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών, με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, συντελούνται οι ακόλουθες αλλαγές:

– Ο έως σήμερα Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος-Γεώργιος Σκέρτσος αναλαμβάνει Υπουργός Επικρατείας, με τις ίδιες αρμοδιότητες.

– Ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστος Τριαντόπουλος αναλαμβάνει Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές.

– Ο έως σήμερα Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννης Οικονόμου αναλαμβάνει Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Στη θέση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου παραμένει η κυρία Αριστοτελία Πελώνη.

– Ο έως σήμερα Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιος Στύλιος αναλαμβάνει Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη θέση του κυρίου Ιωάννη Οικονόμου.

– Ο έως σήμερα Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Θεόδωρος Λιβάνιος αναλαμβάνει Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στη θέση του κυρίου Γεώργιου Στύλιου.

Η Ορκωμοσία των νέων Υπουργών θα γίνει σήμερα, στις 13.00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Χρήστος-Γεώργιος Σκέρτσος (Α), ο Χρήστος Τριαντόπουλος (Κ), ο Ιωάννης Οικονόμου (2Α), ο Γεώργιος Στύλιος (Δ) και ο Θεόδωρος Λιβάνιος (2Δ), κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας των νέων υπουργών, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021.

Ενημέρωση…

Ολοκληρώθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης μετά τον μίνι ανασχηματισμό.

Ενώπιον της Προέδρου Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σήμερα στη 1 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο ορκίστηκαν οι Χρήστος – Γεώργιος Σκέρτσος ως υπουργός Επικρατείας, ο Χρήστος Τριαντόπουλος ως υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, ο Ιωάννης Οικονόμου ως υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, ο Γεώργιος Στύλιος ως υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο Θεόδωρος Λιβάνιος ως υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυτό είναι το νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Σεισμός στην Ν.Δ. για τα ομόφυλα ζευγάρια – Εκτιμήσεις για τουλάχιστον 50 διαφωνούντες βουλευτές

Γάμος και τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών: Άρχισε το «δασκάλεμα» στους βουλευτές της ΝΔ ο Σκέρτσος

Πανικός στη ΝΔ: «Σεμινάρια» στους διαφωνούντες για τα ομόφυλα ζευγάρια και… εκφοβισμός

Ο Μπλίνκεν συνάντησε τον Κούρδο Φιντάν που παριστάνει τον Τούρκο ΥΠΕΞ και τον Πόντιο Ερντογάν που παριστάνει τον Τούρκο πρόεδρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...