Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Παππάς: Ο κ. Μητσοτάκης έχει παραδεχθεί ότι είναι απομονωμένος

Νίκος Παππάς: Ο κ. Μητσοτάκης έχει παραδεχθεί ότι είναι απομονωμένος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Το σενάριο σχηματισμού προοδευτικής κυβέρνησης είναι πλέον το ισχυρό σενάριο, όταν ο κ. Μητσοτάκης έχει παραδεχθεί ότι είναι απομονωμένος και ότι δεν θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση μετά την κάλπη της απλής αναλογικής», δήλωσε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε πως «διεκδικούμε ισότιμες και λειτουργικές σχέσεις με τις προοδευτικές δυνάμεις, επιδιώκουμε να πείσουμε για τις θέσεις μας τους πάντες, δεν κινούμαστε με βάση μνησικακίες όταν η χώρα χρειάζεται προοδευτική διακυβέρνηση».

Ο κ. Παππάς ανέφερε ότι «εκτός από πολιτική συμμαχιών, υποχρέωσή μας είναι και η διεύρυνση και η οργανωτική πύκνωση και στην αυτοδιοίκηση και στη νεολαία και στα συνδικάτα.

»Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ισχυρή παράταξη στην κοινωνία».

Σημείωσε ότι «θα ήταν λάθος να υποθέσει κανείς ότι εν μέσω φθοράς της ΝΔ θα επωφεληθεί αυτόματα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προσθέτοντας ότι «αυτό θα συνέβαινε σε έναν συναινετικό δικομματισμό».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. επιχειρεί να κάνει τομές, δεν κινείται σε μνημονιακά απόνερα», τόνισε.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στη ΔΕΗ ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι «αναμφισβήτητα υπάρχει ζημία σε σχέση με το δημόσιο συμφέρον.

»Η ίδια η ΔΕΗ παραδέχεται προκαταρκτικές συζητήσεις» και σημείωσε ότι «πρέπει να διερευνηθεί αν χειραγωγήθηκε η μετοχή της επιχείρησης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Χωρίς «Φωνή» η ελληνική Διασπορά με ευθύνη ΝΔ και Κ. Μητσοτάκη

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Στη Βουλή το ζήτημα της «Φωνής της Ελλάδας» με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι γαλάζιο και με υπογραφή Κυριάκος Μητσοτάκης

Συνάντηση ΥΠΑΜ Κύπρου με τη Νίνα Κασιμάτη: Στο επίκεντρο ο αμυντικός συντονισμός Αθήνας-Λευκωσίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...