ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Hürriyet: Τα τουρκικά S-400 πάνε σε τρίτη χώρα, η πώληση ξεκαθαρίζει σήμερα
Διεθνής σάλος για τη σύζυγο του Δημάρχου της Νέας Υόρκης: Κατηγορείται για «παραποίηση της χριστιανικής ιστορίας» σε πολυτελές σεμινάριο στην
Ένοχοι οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας
Το Ισραήλ ενημέρωσε τις ΗΠΑ ότι το Ιράν σχεδιάζει τη δολοφονία του Ντόναλντ Τραμπ
Τρεις συλλήψεις για τις εμπρηστικές-τρομοκρατικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δριμύ κατηγορώ κατά του Γιώργου Παπανδρέου, εξαπέλυσε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, κατηγορώντας τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι με τη στάση που τηρεί στην επικείμενη εκλογή Προέδρου στο ΚΙΝΑΛ διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ.
«40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο:
»”Να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία”!
»Δεν ξεχνάμε ποτέ, ότι απαρνήθηκε ολοκληρωτικά την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα, ότι υποστήριξε το ανθελληνικό “Ναι” στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ, ότι προώθησε το υποτακτικό “Ναι” στο Δημοψήφισμα του 2015, ότι χαιρέτησε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό “Ναι” στα Σκόπια, ώστε να ονομάζονται Μακεδονία και ότι εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό “Ναι” στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση!
»Ε Όχι! Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση! Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιος τους!».

























































