ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Μαλαισία: Στροφή προς τη θεοκρατία με πρόσχημα την «ηθική ανάπτυξη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δημόσια πρόταση για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρόληψης καρκίνου με το όνομα «Φώφη Γεννηματά», έκανε ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος.
Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:
«Η δημόσια ζωή της χώρας είναι πολύ φτωχότερη από σήμερα.
»Δεν αναφέρομαι στην πολιτική μόνο, γιατί η Φώφη Γεννηματά δίδαξε ευρύτερα τι σημαίνει να είσαι όχι μόνο σημαντική πολιτικός αλλά και αξιοπρεπής και γενναία γυναίκα. Ως το τέλος.
»Η πολιτεία πρέπει επιτέλους να θεσπίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου και να το ονομάσει “Φώφη Γεννηματά”».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 ο πρωθυπουργός είναι σύμφωνος να λάβει την ονομασία της Φώφης Γεννηματά το πρόγραμμα πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού (προσυμπτωματικού ελέγχου) που ετοιμάζεται από την κυβέρνηση, με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης.
























































