ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Συντριπτικό πλήγμα για τον Βασιλιά Κάρολο: Καταρρέει η υποστήριξη προς τη μοναρχία λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα όσα έχουν ειπωθεί γύρω από τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και το θέμα διαφάνειας στον α’ γύρο, αναφέρθηκε και την Παρασκευή, ο Γιώργος Παπανδρέου, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων του σχετικά με τις καταγγελίες για παρατυπίες.
Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, ο πρώην πρωθυπουργός και διεκδικητής της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, ανέφερε ότι υπήρξαν καταγγελίες για νοθεία, που έφτασαν στην αρμόδια επιτροπή.
«Πρέπει να διασφαλίσουμε μια ανοιχτή και διαφανή διαδικασία» είπε και διευκρίνισε ότι ποτέ δεν αμφισβήτησε το αποτέλεσμα, αλλά «προειδοποιεί» για την διεξαγωγή του β’ γύρου, προσθέτοντας ότι οι εκλογικές διαδικασίες της προσεχούς Κυριακής «πρέπει να είναι άψογες».
«Ήμουν πολύ καθαρός και πράγματι εξανίσταμαι πως τα ΜΜΕ διαστρεβλώνουν αυτά που λέω» τόνισε ο κ. Παπανδρέου σημειώνοντας πως κάτι αντίστοιχο έγινε και με τη φράση του «λεφτά υπάρχουν».
Όπως είπε ο ίδιος όπως και όλοι οι συνυποψήφιοί του δέχθηκαν καταγγελίες για προβλήματα στη διαδικασία κάτι που επιβεβαίωσε το αρμόδιο όργανο και ζήτησε να διερευνούν ενόψει του δεύτερου γύρου.
Πρόσθεσε μάλιστα πως είναι θεματοφύλακας και εγγυητής της διαδικασίας που ο εκείνος ξεκίνησε το 2004.
























































