Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς: Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας

Σαμαράς: Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μήνυμα αισιοδοξίας εξέπεμψε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σήμερα στο αμερικανικό δίκτυο Bloomberg.

«Αισθανόμαστε απόλυτα άνετα ότι η Ελλάδα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες χρηματοδότησής της από τις αγορές ομολόγων τα επόμενα χρόνια» τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας σήμερα στο Bloomberg.

Ο Αντώνης Σαμαράς επεσήμανε επίσης ότι δεν έχουμε πρόβλημα ακόμη κι αν διακοπεί η διεθνής σανίδα σωτηρίας που από το 2010 έχει διατηρήσει στη ζωή την Ελλάδα, κάτι που θα σημάνει την παραίτηση της χώρας μας από τα χρήματα που είναι προγραμματισμένο να λάβει στα επόμενα δύο χρόνια από τα ήδη εγκεκριμένα δάνεια.

Από το Μιλάνο χθες ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι η λήξη των πληρωμών βοήθειας δεν θα σημαίνει και «διαζύγιο» με τους πιστωτές της Ελλάδας.

«Θέλουμε να το κάνουμε σωστά. Η Ελλάδα είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί έναν κατάλληλο εποπτικό ρόλο της οικονομίας της για την ευρωζώνη και το ΔΝΤ» πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Συμφωνία Ουκρανίας-ΔΝΤ για πρόγραμμα 8,2 δισ. δολαρίων

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 22,6% η ΝΔ – 23% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Δημοσκόπηση Pulse: Ανεβάζουν τα ποσοστά τους Τσίπρας και Σαμαράς – Καθηλωμένη η ΝΔ

Δημοσκόπηση MRB: Σχεδόν 7 στους 10 Έλληνες θέλουν νέα κόμματα – ΝΔ 22% – Αναποφάσιστοι 24,3%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...