ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Ελληνικά Νησιά, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Νησιά Αιγαίου, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για επανάληψη παράνομων και ανυπόστατων αιτιάσεων κάνουν λόγο διπλωματικές πηγές σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος υποστήριξε ότι είναι συζητήσιμη η ελληνική κυριαρχία στα στρατιωτικοποιημένα νησιά του Αιγαίου.
«Τούρκοι αξιωματούχοι συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν τις ίδιες παράνομες και ανυπόστατες αιτιάσεις.
»Η θέση της Ελλάδας βασίζεται στο Διεθνές Δίκαιο, είναι γνωστή και έχει τονιστεί διεθνώς» σχολίασαν οι ίδιες πηγές.
Μάλιστα, όσον αφορά τις κατηγορίες για δήθεν αύξηση της έντασης στο Αιγαίο για την οποία κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το Νίκο Δένδια ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, πηγές του Ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών τονίζουν ότι η Τουρκία, «η χώρα που, κατά παράβαση θεμελιωδών Αρχών του διεθνούς δικαίου απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο, παραβιάζει κατάφορα διεθνείς κανόνες, την κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, δεν έχει κανένα δικαίωμα να κατηγορεί άλλους για την ένταση που η ίδια προκαλεί, καθώς και για την απομόνωση της διεθνώς».























































