ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πλεύρης αναμένει 50.000 κρούσματα και την Τετάρτη και επιμένει να ανοίξουν τα σχολεία

Ο Πλεύρης αναμένει 50.000 κρούσματα και την Τετάρτη και επιμένει να ανοίξουν τα σχολεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εφιαλτικές διαστάσεις έχει λάβει η επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον, με τα νέα κρούσματα στη χώρα μας να αναμένονται και σήμερα ιδιαίτερα αυξημένα.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, τόνισε ότι το σημερινό ποσοστό κρουσμάτων θα κινηθεί στο ίδιο επίπεδο με χθες, δηλαδή κοντά στα 50.126 κρούσματα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε ότι δεν υπάρχει ασθενής διασωληνωμένους με τη μετάλλαξη Όμικρον παρόλο που είναι στη χώρα μας από τις 20 Δεκεμβρίου, ενώ σημείωσε ότι η αύξηση των κρουσμάτων από μόνη της δεν πρέπει να είναι αποτρεπτικός παράγοντας για το άνοιγμα των σχολείων.

«Από το Σεπτέμβριο δεν κλείσαμε τα σχολεία, λειτούργησε ένα πρωτόκολλο, τη στιγμή που η επικρατούσα μετάλλαξη στη χώρα μας ήταν η μετάλλαξη Δέλτα, της οποίας η νοσηρότητα ήταν πολύ πιο ισχυρή από της Όμικρον, άρα η επιλογή από το Σεπτέμβριο ήταν ανοιχτά σχολεία» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον Θάνο Πλεύρη, η κυρίαρχη θέση στην επιτροπή ήταν να ανοίξουν τα σχολεία στις 10 Ιανουαρίου, ενώ υπήρξε πλήρης συμφωνία και για το πρωτόκολλο με κάποιες παρατηρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυτός που δε θέλει να μάθει Ιστορία είναι καταδικασμένος να είναι υποχείριο των ιστορικών αφηγημάτων των άλλων

Ελβετικό δίκτυο SRF: Ανησυχία για τους ανήλικους πρόσφυγες στην Ελλάδα

ΗΠΑ: Νέα ιδιωτικά σχολεία για μελλοντικούς ηγέτες

taz για μεταναστευτικό: «Δυσωδία διαφθοράς» στην Ελλάδα – Έλεγχοι από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Τα ιορδανικά σχολεία συνεχίζουν να διδάσκουν αντισημιτικό υλικό, αποκαλύπτει έκθεση παρακολούθησης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...