ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tο αμερικανικό Κογκρέσο και η κυβέρνηση Μπάιντεν παραμένουν δεσμευμένοι για την ασφάλεια της Ελλάδας, δηλώνει μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στην «Καθημερινή της Κυριακής» η πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόσι, λίγο πριν από τη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου με τον Έλληνα πρωθυπουργό αύριο στον Λευκό Οίκο, και την ομιλία του τελευταίου σε κοινή συνεδρία της Βουλής και της Γερουσίας την Τρίτη.
«Πολύτιμος εταίρος στην προώθηση των κοινών μας συμφερόντων ασφαλείας»
Η πρόεδρος της Βουλής –τρίτη στην ιεραρχία εξουσίας μετά τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο– χαρακτηρίζει την Ελλάδα «πολύτιμο εταίρο στην προώθηση των κοινών μας συμφερόντων ασφαλείας».
Επιπλέον, περιγράφει τη χώρα μας ως «καθοριστικής σημασίας» ενεργειακό κόμβο για τη μεταφορά αερίου προς την Ευρώπη, ιδιαίτερα κατά την τρέχουσα περίοδο του πολέμου στην Ουκρανία, ενώ η κυρία Πελόσι, υπογραμμίζει πως «οι Έλληνες ήταν εκείνοι που δίδαξαν στον κόσμο ότι η νομιμότητα μιας κυβέρνησης μπορεί να πηγάζει μόνο από τον λαό».























































