ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Greek Linguistic Heritage as a Universal Phenomenon – Papapostolou: "The ideal vehicle for concepts, knowledge, and dialogue" 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Ελλάδα απορρίπτει επανειλημμένως αιτούντες άσυλο στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ και ως εκ τούτου θέτει τη ζωή τους σε κίνδυνο.
»Η επίτροπος της ΕΕ Γιόχανσον βάζει τώρα στο τραπέζι το ενδεχόμενο περικοπών χρημάτων» αναφέρει σε δημοσίευμά του το Spiegel.
Πρόσφατες αποκαλύψεις του περιοδικού δίνουν μια νέα διάσταση στο προσφυγικό: της εκμετάλλευσης προσφύγων από την ελληνική αστυνομία στις διαδικασίες επαναπροωθήσεων άλλων προσφύγων.
«Οι βίαιες και παράνομες απελάσεις μεταναστών πρέπει να σταματήσουν τώρα» δήλωσε μέσω twitter η Ίλβα Γιόχανσον, Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ. Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, σύμφωνα με την Γιόχανσον, «η εκταμίευση ευρωπαϊκών κονδυλίων για τη μετανάστευση και την προστασία των συνόρων θα πρέπει να συνδέεται και με την oρθή εφαρμογή των θεμελιωδών δικαιωμάτων στην ΕΕ».
Σύμφωνα με το Spiegel «βάσει ευρωπαϊκής νομοθεσίας η Ελλάδα θα πρέπει να διευκολύνει ώστε να ζητήσουν άσυλο όσοι φτάνουν στην ελληνική επικράτεια.
Τον Απρίλιο το Συμβούλιο της Ευρώπης κατήγγειλε σημαντική αύξηση στις παράνομες επαναπροωθήσεις αιτούντων άσυλο σε ευρωπαϊκά χώρες».
























































