Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γκρίζοι Λύκοι: Η Κρήτη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Τουρκίας και της Γαλάζιας Πατρίδας

Γκρίζοι Λύκοι: Η Κρήτη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Τουρκίας και της Γαλάζιας Πατρίδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά τις αντιδράσεις στην Ελλάδα για την παράδοση στον ακροδεξιό Ντεβλέτ Μπαχτεσλί «χάρτη» όπου περιλαμβάνει όλα τα νησιά του Αιγαίου στην τουρκική επικράτεια, από το κίνημα των «Εστιών των Ιδεαλιστών» (Γκρίζοι Λύκοι), στο λογαριασμό της οργάνωσης αναρτήθηκε κείμενο-αντίδραση κατά της Ελλάδας.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχει και ιστοσελίδα της οργάνωσης στα αγγλικά.

Το κείμενο έχει ως εξής:

Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε στον Αρχηγό μας Ντεβλέτ Μπαχτεσλί τον χάρτη μας, που ετοιμάσαμε με επίγνωση της σημασίας και της δύναμης της Γαλάζιας Πατρίδας, που σηματοδοτεί τη συνοριακή γραμμή μπροστά στην εθνική συνείδηση των νησιών μας, όπου η ένδοξη ημισέληνος και το αστέρι κυμάτισαν για αιώνες, αλλά άδικα έγινε αντικείμενο σφετερισμού από την Ελλάδα, που ονομάζονται «ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ», ο οποίος χάρτης περιλαμβάνει το QR της ομιλίας του Αξιότιμου Αρχηγού μας Ντεβλέτ Μπαχτεσλί με θέμα τη Γαλάζια Πατρίδα και το Αιγαίο Πέλαγος.

Ο Χάρτης των «Εστιών των Ιδεαλιστών» είναι ένα σημαντικό βήμα για την ακύρωση της προσπάθειας δημιουργίας «τετελεσμένων» εκ μέρους της Ελλάδας στη θάλασσα των νησιών, αποκαλύπτοντας τα ονόματα των 152 νησιών που ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ με τις συμφωνίες της Λωζάνης και του Παρισιού στην Ελλάδα.

Έχει καταστρέψει τα όνειρα όσων θέλουν να κυριαρχήσουν στην τουρκική πατρίδα σε διάφορες πρωτεύουσες της Δύσης.

Εξάλλου, το νησί της Κρήτης, το οποίο καταλήφθηκε με τα τετελεσμένα από την Ελλάδα πριν από τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο και κρατήθηκε αιχμάλωτο εντός των συνόρων του ελληνικού κράτους παρά την παράδοση άλλων βαλκανικών κρατών, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τουρκικής πατρίδας και της Γαλάζιας Πατρίδας.

Η Κρήτη, ένα από τα νησιά του οποίου το νομικό καθεστώς έχει μείνει στο κενό, είναι ένα άδικο κεκτημένο που απέκτησε η Ελλάδα ως αποτέλεσμα της δημιουργίας μιας de facto κατάστασης διεκδικώντας δικαιώματα σε ολόκληρο το νησί.

Τονίζω το εξής για τον χάρτη μας που βρίσκεται στην ατζέντα στα ελληνικά ΜΜΕ:

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα σταθούμε ενάντια στις προκλητικές κινήσεις της Ελλάδας και την αλαζονική στόχευση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και ότι θα προστατεύσουμε την κληρονομιά των προγόνων μας που έχει στρατηγική σημασία για την Τουρκία.

Όπως είπε ο αρχηγός μας: «Για άλλη μια φορά φωνάζουμε σε όλο τον κόσμο ότι το τουρκικό έθνος υπενθυμίζει στο ελληνικό κράτος ότι έχει τη δύναμη να καταστρέψει την Αθήνα και πόσο δροσερά και βαθιά είναι τα νερά του Αιγαίου….

Τα τετελεσμένα μετά το 1913/19/47 ανοίγουν τον δρόμο για το σημερινό εξοπλιστικό εγχείρημα της Ελλάδας στη Μεσόγειο.

Τόσο η ιστορική ρίζα του ζητήματος όσο και η σημερινή de facto κατάσταση είναι αντίθετες με το διεθνές δίκαιο.

Πηγή ΕΡΤ – Επιμέλεια: Αριάνα Φερεντίνου

Σχόλιο Tribune: Στα χρόνια του Μητσοτάκη μόνο την Ακρόπολη-τζαμί δεν έχουν ζητήσει ακόμα οι Τούρκοι. Και οι «μακονομάχοι» της δεξιάς και της ακροδεξιάς «άφαντοι» απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα. Οι γνωστοί «τζάμπα μάγκες» του πολιτικού υπόκοσμου και του παρακράτους παριστάνουν τα παλικάρια στα Βαλκάνια αλλά είναι «τσίκενς» απέναντι στους Οθωμανούς. Μόνο η δημοκρατική παράταξη έφτασε τον ελληνικό στρατό έξω από την Άγκυρα. Και η δεξιά προκάλεσε τη Μικρασιατική Καταστροφή. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Καταψηφίζει την πρόταση μομφής ο πρώην «Σπαρτιάτης», ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...