ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανακοίνωση του Κ. Μητσοτάκη σχετικά με το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε σήμερα διπλασιασμό των δικαιούχων voucher για το πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους”.
»Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για διπλή εξαπάτηση των πολιτών».
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρει ότι:
«Στην αρχή ανακοίνωσε αύξηση του ποσού από τα 120 σε 150 ευρώ για όλη την οικογένεια, ενώ μέχρι πρότινος λαμβάνονταν υπόψιν τα εξαρτημένα από τον δικαιούχο μέλη της οικογένειας.
»Στην πραγματικότητα πρόκειται για μείωση του ποσού από 180 έως 330 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια.
»Τόσο γενναιόδωρος είναι απέναντι στους πολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ούτε για λίγες ημέρες διακοπών.
»Σήμερα μετά την κατακραυγή από τους πολίτες και τους επιχειρηματίες του τουρισμού, ανακοίνωσε τον διπλασιασμό των δικαιούχων, αλλά από τον Σεπτέμβριο!
»Μάλλον πιστεύει ο κ. Μητσοτάκης ότι οι Έλληνες κάνουν διακοπές όλο τον χρόνο όπως ο ίδιος».
Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως: «Μετά το “απάτη pass” για τους λογαριασμούς του ρεύματος ήρθε το “απάτη για όλους” στον τουρισμό.
»Ένας πρωθυπουργός της εξαπάτησης την ώρα που χρειάζονται γενναία μέτρα στήριξης της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας».























































