ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
ΟΗΕ - Πεζεσκιάν σε Τραμπ: Το Ιράν δεν θα παραδοθεί στον πόλεμο με τις ΗΠΑ
Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ διηγήθηκε πώς η Μοσάντ «εντόπισε» τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Συρίας
Τσίπρας: «Ή εμείς ή κανείς» - Μόνο η ΕΛΑΣ μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τον Ανδρέα Παπανδρέου, την Ειρήνη Παππά αλλά και τη σημερινή οικονομική της κατάσταση μίλησε η Δήμητρα Λιάνη, καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.
«Είναι δύσκολα. Άστο… Το έχουμε πει πολλές φορές, είναι πολύ δύσκολα» είπε συγκεκριμένα σε ερώτηση για το πώς τα βγάζει πέρα.
«Εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των 870 ευρώ.
»Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα, η οποία ζει στη Σουηδία και έχει απ’ όλα τα καλά.
»Εργάζεται, ζει με έναν άνδρα, έχει παιδί και παίρνει τη σύνταξη» είπε η Δήμητρα Λιάνη, αναφερθείσα στην Αιμιλία Ανδρέα Νίμπλουμ, το πέμπτο παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου και της Σουηδής τηλεπαρουσιάστριας, Ράνια Μπριγκίτε Νίμπλουμ.
Συγκινητική ήταν η περιγραφή της για το τηλεφώνημα που είχε δεχτεί από την Ειρήνη Παππά, που πέθανε την Τετάρτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς την περίοδο που ο Ανδρέας Παπανδρέου νοσηλευόταν στο Ωνάσειο.
«Η Ειρήνη μου στάθηκε στα δύσκολα.
»Ο Ανδρέας είναι σε καταστολή, παλεύω μόνη και χτυπάει το κινητό μου και την ακούω να μου λέει τα κάλαντα.
»Συγκινήθηκα. Μου είπε “σκέφτηκα ότι δεν θα σου έχει πει κανείς τα κάλαντα”.
»Κανείς δεν το είχε κάνει αυτό για ‘μένα» είπε συγκινημένη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.
























































