ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανικό Κογκρέσο, Γκας Μπιλιράκης, Ελληνική Ομογένεια, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Τουρκία,

















































Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άστραψε και βρόντηξε ο Ελληνοαμερικανός βουλευτής Γκας Μπιλιράκης στην πρόθεση της κυβέρνησης Μπάιντεν να πουλήσει F-16 στην Τουρκία.
Ο κος Μπιλιράκης σε ανάρτηση του, σχολιάζοντας tweet της WST που αναφέρει ότι «η κυβέρνηση Μπάιντεν ζητά την έγκριση του Κογκρέσου για την πώληση αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία, σε μια προσπάθεια να πείσει την Άγκυρα να εγκρίνει τις προσφορές της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ» ξεκαθάρισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συνάδελφοί του στο Κογκρέσο θα διασφαλίσουν να μην πραγματοποιηθεί ποτέ τέτοια πώληση.
Ειδικότερα ανάρτησε τα εξής:
«Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση Μπάιντεν προσπαθεί να επιβραβεύσει την Τουρκία για τη συνεχιζόμενη κακή συμπεριφορά της.
»Να είστε βέβαιοι, οι συνάδελφοί μου και εγώ στο Κογκρέσο θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ τέτοια πώληση».
























































