Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Άδωνις αφού «έθαψε» και «έκαψε» τον Καραμανλή κατηγορεί άλλους για να διασωθεί

Ο Άδωνις αφού «έθαψε» και «έκαψε» τον Καραμανλή κατηγορεί άλλους για να διασωθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν συμπεριλαμβάνεται στους δημοφιλείς υπουργούς της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Ούτε στους επιτυχημένους. Και θα ήταν και απορίας άξιο πώς μία τέτοια τσιριχτή φωνούλα -το έχει παραδεχτεί κι ο ίδιος για τη φωνή του-, που επί μία τετραετία δεν κατάφερε τίποτα στο Ελληνικό, ο ίδιος που διέδιδε επικίνδυνες για τη δημόσια Υγεία προλήψεις και δεισιδαιμονίες στην αρχή του κορωνοϊού, όπως ότι δεν κολλάει με τη θεία κοινωνία, που έφτιαξε ένα καλάθι που μόνο κι ο ίδιος δεν μπήκε μέσα για να μας πείσει ότι κάτι πέτυχε -οι πολίτες στις δημοσκοπήσεις θεωρούν αποτυχημένο το καλάθι του Άδωνι και η μόνη του επιτυχία οφείλεται στον Καρανίκα του ΣΥΡΙΖΑ, αυτός ο εντελώς αποτυχημένος στην καταπολέμηση της ακρίβειας, καταφεύγει για να λαϊκίσει, δηλαδή να δημαγωγήσει, σε διάφορους «πατριωτισμούς», όπως κομματικούς, εθνικούς κ.λπ, για να αποπροσανατολίσει τα βλέμματα από την ουσία, ότι είναι ένας αποτυχημένος.

Μετά το τρομερό πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη ο Άδωνις Γεωργιάδης «μετρήθηκε» ότι κάνει κακό στη Νέα Δημοκρατία. Ότι τη «ρίχνει».

Και δεν φταίει μόνο ότι είναι κολλητός του ο Άρης Πορτοσάλτε -«όμοιος ομοίω αεί πελάζει» που έλεγαν και οι πρόγονοι, που τους μελετά σχολαστικά, δηλαδή δίχως να τους κατανοεί- αλλά ότι κι όποτε ανοίγει το στόμα του επιδίδεται σε ακατάσχετα παραληρήματα, σε σημείο τέτοιο που ούτε οι πολιτικοί του αντίπαλοι κρατάνε πλέον τα προσχήματα και τον στολίζουν με κοσμητικά, όπως «κλόουν», κατάμουτρα.

Οι μανιασμένες εκρήξεις του Άδωνι είναι απωθητικές τόσο προς το ακροδεξιό του ακροατήριο, που πλέον δεν πείθεται και φαίνεται ότι εγκαταλείπει τη ΝΔ αναζητώντας «σωτηρία» στον Κασιδιάρη, όσο και προς τον σοβαρό συντηρητικό κόσμο της χώρας, τους κεντροδεξιούς, που με κάτι τέτοιους χαρακτήρες ανακατεύονται.

Με άλλα λόγια, ο Άδωνις κάνει «ζημιά» στη ΝΔ και οι σώφρονες της παράταξης θα ήθελαν να το «ράψει».

Γίνεται όμως ο Άδωνις να το «ράψει»; Ο άνθρωπος σαν να πάσχει από κάποιο σύνδρομο τηλεαστέρα, εξάρτηση από τη δημοσιότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είναι αυτό που θα του έλεγαν ίσως σε επιθεώρηση, όταν γίνει ρόλος, «πόσοοοοο σσσταρ είσαι αγάπη μου;;;».

Επειδή όμως έχει εντοπιστεί ότι είναι πρόβλημα για την κυβερνώσα παράταξη και του έχει διαμηνυθεί, θυμάστε πως δικαιολόγησε τα ψέματα Καραμανλή για την ασφάλεια των τρένων και το «κράξιμο» που εισέπραξε για αυτά που είπε, τι σκέφτηκε νομίζετε για να αποπροσανατολίσει τα βλέμματα από πάνω του;

Σκέφτηκε να φορέσει τη χλαίνη του κομματικού πατριωτισμού, εξάλλου όπως προείπαμε στην πατριδοκαπηλία πάσης φύσεως ειδικεύεται, και να υποκριθεί τον ρόλο του «ήρωα της γαλάζιας παράταξης», εκείνου που έβαλε τα στήθη του μπροστά όταν οι άλλοι «κρύβονταν».

Προσέξτε. Αντί να το «ράψει» επειδή κάνει ζημιά, ζητά και τα ρέστα.

Και παριστάνει ότι δεν είναι αυτός που κάνει τη ζημιά αλλά οι υπόλοιποι που δεν τον ακολουθούν στο ίδιο υστερικό κατήφορο. Επικοινωνία από τα Lidl.

Τι είπε λοιπόν ο απίθανος τύπος;

Τα έβαλε με τους υπουργούς της ΝΔ που «κρύφτηκαν» μετά την τραγωδία των Τεμπών και δεν στήριξαν τον Κώστα Καραμανλή.

Ενώ εκείνος, που υποτίθεται ότι τον στήριξε, λέγοντας ανερυθρίαστα ότι «αν έλεγε ο Καραμανλής ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας στα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς», θεωρεί αυτή την ανόητη δήλωση, που χαρακτηρίστηκε κυνική και ντροπιαστική, επιτυχημένη;

Θεωρεί ότι υποστήριξε τον Καραμανλή; Στην πραγματικότητα τον έθαψε τον Καραμανλή, γιατί τον είπε συνειδητό ψεύτη και προκάλεσε τεράστια ζημιά στη ΝΔ ο Άδωνις, που όποτε ανοίγει το στόμα του δεν ξέρει τι λέει.

Ο Άδωνις βρήκε βήμα, μικρόφωνο, στασίδι, το πρωί της Παρασκευής (17/3) στον ΣΚΑΪ και για να δικαιολογήσει τη δική του καταστροφική για τη Νέα Δημοκρατία παρουσία και ρητορική, που σίγουρα η κυβερνώσα παράταξη θα είχε μικρότερες απώλειες δίχως τον Άδωνι να περιφέρεται και να ουρλιάζει, άρχισε να κατηγορεί, δίχως να τα ονοματίζει, πρωτοκλασάτα και δημοφιλή στελέχη της ΝΔ επειδή δεν είναι «κλόουν» όπως ο ίδιος:

«Το τί κάνουν οι συνάδελφοι στη Νέα Δημοκρατία και ποιοι βγαίνουν και μιλάνε και πόσο μιλάνε κτλ, θα μου επιτρέψετε να πω ένα πράγμα στον κόσμο.

»Το να έχεις υπουργούς με μεγάλη δημοφιλία, είναι πολύ χρήσιμο σε μία παράταξη. Γιατί; Γιατί σε μία κρίσιμη ώρα που τα πάντα μπορούν να έχουν πάει στραβά, μπορεί να έχει έρθει μία κρίσιμη στιγμή, αυτοί οι υπουργοί που είναι πρώτοι σε δημοφιλία βγαίνουν και καταθέτουν ένα τμήμα από το πολιτικό κεφάλαιο για να βοηθήσουν την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό.

»Αν την κρίσιμη ώρα, οι πρώτοι σε δημοφιλία εξαφανίζονται και βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι, αυτό δεν είναι χρήσιμο στην ομάδα και η πρωτιά στην δημοφιλία να μην τους αξίζει.

»Για να είμαστε συνεννοημένοι. Η ομάδα έχει αρχηγό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτόν στηρίζουμε όλοι», είπε μεταξύ άλλων.

Καταλάβατε; Αφού έκανε τρομερή ζημιά στην παράταξή του, με τις υστερίες, τους κυνισμούς και τις ανοησίες του, με τις ντροπές που ξεστομίζει, τώρα για να δικαιολογηθεί κατηγορεί τους άλλους, που δεν τον ακολουθούν στην αρένα του τσίρκου.

Το «καταπληκτικό» «επιχείρημα» του Άδωνι είναι απλό, όπως και το μυαλό του: «Η ΝΔ καταστρέφεται όχι γιατί είμαι εγώ ο αντιπαθής κλόουν αλλά γιατί δεν γινόμαστε όλοι μαζί αντιπαθείς κλόουν».

Και που καταλήγει; Για μία ακόμη φορά πουλώντας τσάμπα πατριωτισμό, αυτή τη φορά στο πρόσωπο του αρχηγού, του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου σαν καλός «αυλικός», σαν τον «γλείφτη της αυλής», σπεύδει και ορκίζεται πίστη και αφοσίωση στο πρόσωπό του, ο Άδωνις που έχει φιληθεί (και φωτογραφηθεί) με όλους τους αρχηγούς της ΝΔ με πάθος, από όταν πήρε μεταγραφή από το ακροδεξιό τσίρκο του ΛΑΟΣ και του Τέλε-σίτι, από τότε δεν έχει αφήσει αρχηγό της ΝΔ να μην φιλήσει και σφιχταγκαλιάσει, ιδιαιτέρως εκείνους που έφτυνε (ευτυχώς το YouTube έχει τις αποδείξεις) τους έγλειψε περισσότερο.

Δικαίωμά του όλα τα παραπάνω. Δεν τον κρίνει κανείς για το πώς μαζεύει ψήφους. Εξάλλου για τηλεβιβλιοπώλης καλά τα πήγε μέχρι σήμερα. Δεν τον λες και αποτυχημένο, το αντίθετο, αλλά η επιτυχία αφορά μόνο την πάρτη του, καμία παράταξη, κανέναν κόσμο.

Τώρα λοιπόν, που τα έχει κάνει μπάχαλο και μόνο η εμφάνισή του αρκεί για να χάνει η ΝΔ ψηφοφόρους, αντί να κρυφτεί, επιμένει να περιφέρεται και να επιτίθεται σε άλλους, δίχως να τους ονοματίζει βεβαίως, που δεν τον ακολουθούν στον κατήφορο, έναν κατήφορο που τον παρουσιάζει όχι καταστροφικό όπως είναι αλλά ως δήθεν μεγάλη υπηρεσία στην παράταξη και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η αλήθεια είναι ότι έχει ταλέντο να πουλά τρέλα, το θέμα είναι ποιος την αγοράζει…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευρωκοινοβούλιο: Νέο χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη

Κασσελάκης: Ικανοποίηση για την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου για το δυστύχημα των Τεμπών

Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Είμαστε βέβαιοι για τη συγκάλυψη» – «Η κυβέρνηση προσβάλει τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη»

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Τέμπη, υποκλοπές, e-mails αποδήμων και χρήση πρωθυπουργικού αεροσκάφους

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε ΙΧ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...