ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σοφία Βούλτεψη, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, είναι βέβαιη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να αποτύχει κάθε προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης.
Με ανακοίνωσή της, απαντώντας στο ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα καταλόγισε στην κυβέρνηση για τις συζητήσεις στην Σύνοδο κορυφής δήλωσε: “Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί ποτέ οποιαδήποτε ελληνική επιτυχία, το ξέρουμε όλοι. Ότι θέλει να αποτύχει κάθε προσπάθεια για θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων, το ξέρουμε επίσης”.
“Άλλωστε, δεν βρήκε ούτε μια καλή κουβέντα να πει για τα Συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τη μάχη που έδωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν τόσο σημαντικό για την Κύπρο. Απέδειξαν ότι τα δάκρυα για την Μεγαλόνησο και τις παραβιάσεις της ΑΟΖ της ήσαν τελικά κροκοδείλια” σημειώνει η Σόφία Βούλτεψη.
“Αλλά ακόμη και χθες, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε το θάρρος να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τις δόσεις στις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ρύθμιση που ανακουφίζει τους Έλληνες και που όλοι επιζητούσαν και επιδίωκαν. Τόσο πολύ αγαπάνε να αντιπολιτεύονται το κάθε τι, που θα μείνουν για πάντα στην αντιπολίτευση” καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Σοφία Βούλτεψη.
























































