ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Ηλίας Κασιδιάρης, Ναζί, Νεοναζί,

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ακροδεξιό κόμμα «Σπαρτιάτες» αποφάσισε να στηρίξει ο καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση Ηλίας Κασιδιάρης, μετά το μπλόκο του Αρείου Πάγου στο κόμμα Έλληνες ή στην προσπάθεια να κατέβει στις εκλογές ως ανεξάρτητος.
Ο Κασιδιάρης με δήλωσή του αναφέρει:
«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση.
»Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.
»Αφού απέκλεισαν με αντισυνταγματικό τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα στηρίξω συνειδητά τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που αποτελούν διαχρονικά και συμβολικά την πρώτη γραμμή των Ελλήνων στους αγώνες για την Ελευθερία».
Οι «Σπαρτιάτες» με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Στίγκα, επιχειρεί να «μαζέψει» τις «ορφανές» ακροδεξιές ψήφους, προσπαθώντας κυρίως να προσεγγίσει εκλογικά κοινά που έχουν πάει σε μικρότερα κόμματα δεξιά της Δεξιάς.























































