ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γλυκερία Μεμεκίδου, Ελληνικός Στρατός, Ευαγγελία Ανδρεαδάκη, Λιβύη, Πολεμική Αεροπορία, Πολεμικό Ναυτικό, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το τελευταίο αντίο ετοιμάζονται να πουν συγγενείς και φίλοι στους στρατιωτικούς που σκοτώθηκαν στη Λιβύη ενώ παράλληλα τους απονέμεται ο ανώτατος βαθμός.
Την ίδια στιγμή σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Συνταγματάρχης ο οποίος υπέστη πολλαπλά κατάγματα αφού εκσφενδονίστηκε κατά την πρόσκρουση ενώ πιο ελαφριά είναι οι υπόλοιποι τραυματίες.
Στις 17:00 την Τετάρτη (20/9) το απόγευμα κηδεύεται ο Αρχιλοχίας Πεζικού Γιώργος Βούλγαρης στο Μουζάκι Καρδίτσας.
Την Πέμπτη 21/9 στις 11.00 θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα οι κηδείες των δύο νοσηλευτριών.
Η κηδεία της Αντιπλοιάρχου Γλυκερίας Μεμεκίδου θα γίνει σύμφωνα με την ΕΡΤ στην Κομοτηνή και της Επισμηναγού Ευαγγελίας Ανδρεαδάκη της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ, στου Παπάγου.
Από τα 13 άτομα τα οποία νοσηλεύονται, 10 παραμένουν στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401, δύο στο νοσοκομείο της Αεροπορίας και ένα άτομο στο Ναυτικό Νοσοκομείο.
























































