Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κασσελάκης ζητά από τον Μητσοτάκη να «τελειώσει» τον τραμπούκο Αχιλλέα Μπέο

Ο Κασσελάκης ζητά από τον Μητσοτάκη να «τελειώσει» τον τραμπούκο Αχιλλέα Μπέο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να άρει τη στήριξή του στον Αχιλλέα Μπέο καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά από τα περιστατικά βίας εναντίον πολιτών που σημειώθηκαν χθες και προχθές με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Βόλου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου» και διερωτάται «άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που «πνίγουν» τις πόλεις τους;».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ. Μητσοτάκη στον Βόλο.

»Σήμερα έδειρε πολίτη.

»Χθες κατάβρεξε πολίτη.

»Καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου.

»Άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που «πνίγουν» τις πόλεις τους;

»Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών;

»Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

»Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα».

Εκτός ελέγχου ο Αχιλλέας Μπέος

Εκτός ελέγχου εθεάθη ξανά ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Μετά τη χθεσινή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον πολίτη που βρισκόταν σε εκλογικό κέντρο άλλης παράταξης, σήμερα επιτέθηκε σε πλημμυροπαθή, ενώ, μάλιστα, δεν δίστασε να τον χτυπήσει, με τους παρόντες αστυνομικούς να είναι απλά σε ρόλο… παρατηρητή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει και το gegonota.news, σήμερα το πρωί οι κάτοικοι στην Άλλη Μεριά συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα που έχει διαλυθεί από τις πλημμύρες με σκοπό να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, καθώς όπως καταγγέλλουν γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Η επιχείρηση μπαζώματος ήταν να ξεκινήσει χθες, ωστόσο οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στο ρέμα δημιουργώντας ανθρώπινη αλυσίδα, προσπαθώντας να αποτρέψουν το μπάζωμα, καθώς αν δεν προηγηθούν οι απαραίτητες μελέτες, θα σημειωθεί εκ νέου καταστροφή αν ξαναυπάρξουν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η χθεσινή προσπάθεια μπαζώματος απετράπη, ωστόσο το εργολαβικό συνεργείο εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωί, με τους πολίτες να είναι και πάλι παρόντες για να εμποδίσουν την επιχείρηση.

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα κλήθηκε εκ νέου η Αστυνομία, ενώ στο σημείο εμφανίστηκε και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μάλωσε με τους συγκεντρωμένους κατοίκους, πολλοί από τους οποίους έχουν μείνει άστεγοι μετά τις πρόσφατες καταστροφές από τις πλημμύρες.

Ένας εκ των πλημμυροπαθών, μάλιστα, φώναξε στον δημάρχοο «άντε γ…», με τον Μπέο να επιστρέφει στον τόπο των συγκεντρωμένων και να τον χτυπά.

Παρόντες στο σκηνικό ήταν και αστυνομικοί, οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα για να εμποδίσου τον μαινόμενο δήμαρχο και απλά παρακολουθούσαν ως απλοί παρατηρητές τη βιαιοπραγία που εξελισσόταν μπροστά τους.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμφώνησε αμαχητί σε ένα νέο πρόγραμμα λιτότητας με την ΕΕ

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης: Γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το μπάζωμα των Τεμπών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...