Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουτσούμπας: Άνω ποταμών οι κωλοτούμπες ΣΥΡΙΖΑ

Κουτσούμπας: Άνω ποταμών οι κωλοτούμπες ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να ψηφίσει κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, διευκρινίζοντας ότι το ζήτημα δεν αφορά σε πρόσωπα, αλλά στον ίδιο τον θεσμό, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράφει αντιλαϊκά διατάγματα.

Ερωτηθείς αν το ΚΚΕ θα στηρίξει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αν η τελευταία το χρειαστεί, κατέστησε σαφές ότι το ΚΚΕ δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε καμία κυβέρνηση που θα κινείται “εντός των ορίων” και έφερε ως παράδειγμα το μείζον θέμα της διαπραγμάτευσης του χρέους που ισοδυναμεί, όπως επεσήμανε, με την αναγνώριση του χρέους που όμως δεν το δημιούργησε ο λαός. Εκτίμησε ότι μια κυβέρνηση που θα διαχειριστεί αυτό το ζήτημα, όποια μορφή διαχείρισης -επιμήκυνση ή κούρεμα- κι αν επιλεγεί, τελικά θα προχωρήσει σε νέα αντιλαϊκά μέτρα, καθώς θα κινείται στο πλαίσιο της ΕΕ ακόμα και χωρίς μνημόνιο.

Θέλει αλλαγή ρότας από την αρχή, που σημαίνει σύγκρουση με την ΕΕ υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας, προσθέτοντας ότι το ΚΚΕ δεν μπορεί να στηρίξει μια κυβέρνηση που θα κάνει τα ίδια.

Σε ότι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι έχει ενσωματωθεί πλήρως, με τις κωλοτούμπες του τελευταίου ειδικά διμήνου να είναι άνω ποταμών, σε μια πορεία να τα βρει με αυτούς που σήμερα τσακώνεται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Στη Βουλή το ζήτημα της «Φωνής της Ελλάδας» με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Άθλιες συνθήκες στη δίκη για τα Τέμπη: Επιχειρήθηκε να δικαστούν τα θύματα αντί οι κατηγορούμενοι

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι γαλάζιο και με υπογραφή Κυριάκος Μητσοτάκης

Συνάντηση ΥΠΑΜ Κύπρου με τη Νίνα Κασιμάτη: Στο επίκεντρο ο αμυντικός συντονισμός Αθήνας-Λευκωσίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...