Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δημιουργεί τις συνθήκες για την υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων της χώρας

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δημιουργεί τις συνθήκες για την υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων της χώρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για «εφησυχασμό έναντι των τουρκικών προκλήσεων και υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων της χώρας», κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τις σημερινές παραβιάσεις του FIR Αθηνών.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Οι σημερινές 11 παραβάσεις του FIR Αθηνών από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, έρχονται να διαψεύσουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις εξαγγελίες Μητσοτάκη από την Άγκυρα περί βελτίωσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων και ειδικά την εικόνα ότι η επίσκεψη αυτή ήταν επιτυχημένη».

Ακολούθως υποστηρίζει ότι «όπως είχε προειδοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, η κακή προετοιμασία της επίσκεψης του ΠΘ φάνηκε εξ’ αρχής με τις προκλητικές αναφορές του Τούρκου Πρόεδρου για την Μουσουλμανική Μειονότητα της Θράκης– σε αντίθεση με τις δηλώσεις του τον Δεκέμβριο 2017 στην Αθήνα- αλλά και για την Μονή της Χώρας.

»Τη σκυτάλη πήραν μετά οι δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ, κ. Φιντάν για τα θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο τα οποία χαρακτήρισε “κόκκινη γραμμή”».

Ακολούθως ρωτά: «Σήμερα λοιπόν μετά τις νέες τουρκικές παραβάσεις, θα αλλάξει επιτέλους η Κυβέρνηση τη στάση εφησυχασμού και υποβάθμισης των προκλήσεων που τηρεί;

»Ή θα συνεχίσει να επαναπαύεται στην επίκληση της Διακήρυξης των Αθηνών την ώρα που η Τουρκία την υπονομεύει επιδεικτικά;».

Κλείνοντας υποστηρίζει: «Επιβεβαιώνονται δυστυχώς για άλλη μια φορά οι επικίνδυνα αρνητικές συνέπειες της ΙΧ εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που με την εμμονή της στο δόγμα του “δεδομένου συμμάχου”, δημιουργεί τις συνθήκες για την υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων της χώρας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...