ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Πάνος Σκουρλέτης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, ΣΥΡΙΖΑ,


















































«Κοτούλες» (ή μάλλον... γαλοπούλες) οι Τούρκοι μετά τις ισραηλινές βόμβες που έφαγαν στη Β/Δ Συρία - Θρασύδειλοι με ρόμπες
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: ΣΟΚ στην Τουρκία από τον ισραηλινό αεροπορικό βομβαρδισμό - «Η Τουρκία σκύβει το κεφάλι μόνο όταν είσαι
Ελλάς-Ισραήλ συμμαχία: Συνάντηση Δημητρίου Χούπη και Εγιάλ Ζαμίρ στην Ιερουσαλήμ - Σε νευρικό κλονισμό η Τουρκία
Το Ιράν σχεδιάζει να χτυπήσει Βαλκάνια και Κύπρο αν ο Τραμπ διατάξει νέα κλιμάκωση του πολέμου
Peace is not deterrence: "You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have...
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο αρχείο μπήκε η έρευνα για τον περίφημο “κουμπαρά” για εξαγορά βουλευτών προκειμένου να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο εισαγγελέας εφετών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, με τη σύμφωνη γνώμη της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας Γεωργίας Τσατάνη, έθεσε τη δικογραφία που σχηματίστηκε στο αρχείο.
Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας κατέθεσαν μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος.
Κατέθεσαν επίσης ο διευθυντής της κυριακάτικης εφημερίδας Kontra News Αιμίλιος Λιάτσος καθώς και ο επιχειρηματίας Ανδρέας Μαρτίνος .
























































