ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ευρωεκλογές 2024, Ηράκλειο, Κίνημα Αλλαγής, Κρήτη, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ,


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγο πριν τις 11 το πρωί άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, στο 164 ετ στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «η πατρίδα μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ, σήμερα το βράδυ, να προκύψει ισχυρότερη, σοβαρή, και αξιόπιστη αντιπολίτευση που θα είναι η επόμενη δυνατή κυβερνητική επιλογή, απέναντι σε μία κυβέρνηση ασυδοσίας και αλαζονείας που περιφρονεί τα μεγάλα καθημερινά προβλήματα του ελληνικού λαού» αναφερόμενος στην ακρίβεια, τη στεγαστική κρίση και τα ζητήματα της υγείας.
Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος που σχετίζεται με τα ευρωπαϊκά δεδομένα και τους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς, όπως τόνισε.
«Τα 10 χρόνια της οικονομικής κρίσης, ποιες δυνάμεις επέβαλαν τη σκληρή λιτότητα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και ποιες δυνάμεις στήριξαν τη δικαίωση και την αλληλεγγύη» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, συμπληρώνοντας ότι «τη λιτότητα επέβαλε το κόμμα που εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα» και πως «η αλληλεγγύη, η ενότητα οι κοινές οικονομικές πολιτικές για να ξαναπάμε στην εποχή της σύγκλησης, από την εποχή των ανισοτήτων και της απόκλισης, είναι επιλογή της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας».
«Γι’ αυτό λοιπόν σήμερα, έχετε πολλούς λόγους να στηρίξετε ΠΑΣΟΚ.
»Ζητώ να μας εμπιστευτείτε και να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας απογοητεύσουμε» κατέληξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
























































