ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Πούτιν συζήτησε τη σύγκρουση στο Ιράν με τον ηγέτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μακρά συνομιλία είχαν την Πέμπτη 13/6 το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Ανδρουλάκης στην εκδήλωση αποφοίτησης των γιων τους από το ιστορικό σχολείο της Πλάκας, την Χίλλ που λειτουργεί από το 1831, γράφει το eidiseis.
Επί έξι χρόνια ο Ορφέας-Ερνέστο Τσίπρας και ο Μαρίνος Ανδρουλάκης ήταν συμμαθητές στο ίδιο σχολείο.
Την Πέμπτη κατά την αποφοίτηση των παιδιών όταν συναντήθηκαν ο Αλέξης με τον Νίκο κατευθύνθηκαν σε μια άκρη όπου συνομιλούσαν για αρκετή ώρα και εν συνέχεια κάθισαν μαζί στο ίδιο τραπέζι συνεχίζοντας την κουβέντα τους πέριξ των μετεκλογικών εξελίξεων στη δημοκρατική παράταξη.
Αυτήκοος μάρτυς είπε στο iEidiseis ότι για όση ώρα μπόρεσε να ακούει την συνομιλία μεταξύ των δυο πολιτικών ήταν επικεντρωμένη στην ανταρσία που πριν λίγες ώρες είχε εκδηλωθεί στο ΠΑΣΟΚ αμφισβητώντας τον ίδιο τον Πρόεδρο Ανδρουλάκη.
Ο Τσίπρας -σύμφωνα με την πηγή- είπε τη γνώμη του στον Ανδρουλάκη για το πως κατά την γνώμη του πρέπει να αντιδράσει μπροστά στο κύμα αμφισβήτησης που μόλις είχε εκδηλωθεί κατά του προσώπου του.
Η κουβέντα τους πήγε και στην εκδήλωση της Δευτέρας, την Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη όπου είναι προσκαλεσμένος ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο Προέδρος του ΠΑΣΟΚ αφού παρακολούθησε τον γιο του στο ποδόσφαιρο και αφού συνομίλησε επαρκώς με τον Αλέξη Τσίπρα αποχώρησε νωρίτερα λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης.
























































