ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ν.Δ. λέει «ναι» στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τον Χρήστο Τριαντόπουλο, προκειμένου να μην υπάρχει καμία σκιά, ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο εισηγητής του κυβερνώντος κόμματος, Βασίλης Βασιλειάδης.
Ο κ. Βασιλειάδης επεσήμανε ότι «από τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας προκύπτει ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για παράβαση καθήκοντος», ωστόσο πρόσθεσε ότι για να μην υπάρχει σκιά, η Ν.Δ. δέχεται τη σύσταση της Προανακριτικής και πρόσθεσε ότι το κυβερνών κόμμα είχε δεχθεί και τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση των Τεμπών.
Είπε επίσης ότι το περιεχόμενο της πρότασης του ΠΑΣΟΚ δεν περιλαμβάνει ενδείξεις αξιόποινης πράξης από τον κ. Τριαντόπουλο.
Ανέφερε επιπλέον ότι το πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ αναφέρει ότι η κυβέρνηση ήταν παρούσα στο σημείο της τραγωδίας, αλλά όλοι ήταν εκεί με ρόλο παρατηρητή και δεν έδιναν εντολές.
























































