ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ελληνική Κυβέρνηση, Κυβερνητικός Ανασχηματισμός, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Υπουργικό Συμβούλιο,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«…Σε αυτό να με εμπιστευτούν οι Έλληνες. Θα έχουμε μικρότερο υπουργικό σχήμα και δεν θα υπάρχουν σε κανένα υπουργείο αναπληρωτές, δεν έχουν κανέναν λόγο ύπαρξης… », δήλωνε το 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στον ανασχηματισμό, όμως, της προηγούμενης εβδομάδας ο πρωθυπουργός, προφανώς ξέχασε τις δηλώσεις-υποσχέσεις του προς τον ελληνικό λαό και εκτός από την πολυπληθέστερη κυβέρνηση όλων των εποχών με 62 μέλh, «διόρισε» και 4 αναπληρωτές υπουργούς, Ν. Παπαθανάσης (στο υπουργείο Οικονομίας με αρμοδιότητα τις επενδύσεις), Ι. Βρούτσης (Αθλητισμού) και Κ. Κυρανάκης (ο οποίος αναβαθμίστηκε για να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο των Μεταφορών) και Ειρήνη Αγαπηδάκη (Υγείας)!
Τι έλεγε το 2019 ο Κ. Μητσοτάκης:
«Αυτό που είναι νομίζω πολύ ενοχλητικό λειτουργικά και αισθητικά είναι αυτή η εικόνα των τεράστιων υπουργικών σχημάτων που ο καθένας παίρνει από μια καρέκλα μόνο και μόνο για να κρατηθούν κάποιες κομματικές ισορροπίες.
»Πολλοί έχουν πει ότι αυτό δεν θα το κάνουμε αλλά θα το κάνω.
»Εγώ ζητώ από τους Έλληνες πολίτες σ’ αυτό να με εμπιστευθούν…
»Θα έχουμε μικρότερο υπουργικό σχήμα.
»Δεν θα υπάρχουν αναπληρωτές υπουργοί.
»Δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης…», ήταν μερικές από τις ψεύτικες όπως αποδείχτηκε υποσχέσεις του Κ. Μητσοτάκη.
























































