ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέλος στην σύγχυση, που έχει δημιουργηθεί μετά τις αλλεπάλληλες κόντρες των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον Νότη Μαριά σχετικά με το ζήτημα της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας από την σημερινή Βουλή, προσπαθεί να βάλει η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση: “ενόψει των πολιτικών εξελίξεων η Κοινοβουλευτική Ομάδα των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», στην οποία μετέχουν το «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και το «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ», επιβεβαίωσε ομόφωνα, στη σημερινή σε πλήρη ολομέλεια συνεδρίασή της, την ειλημμένη απόφασή της, να μην ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας ανεξάρτητα από το πρόσωπο».
























































