ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ασημακοπούλου: Ίσως… βιαστήκαμε να πούμε ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο

Ασημακοπούλου: Ίσως… βιαστήκαμε να πούμε ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μέχρι και η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κατάλαβε ότι η κυβέρνηση βιάστηκε να πει ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο.

«Ο χρόνος είναι ασφυκτικός και οι ώρες κρίσιμες. Πρέπει να βρεθεί μία λύση για την επόμενη μέρα» δήλωσε, αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ άφησε εμμέσως αιχμές πως ίσως η κυβέρνηση βιάστηκε να πει πως βγαίνουμε από το μνημόνιο λέγοντας πως «πως θα μπορούσε να πει κανείς στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα… υπάρχει κανείς που να μη θέλει να τελειώνει αυτή η ιστορία;».

Όσον αφορά την στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είπε «η ΝΔ είναι σταθερή, αυτή η Βουλή πρέπει να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να προσχωρήσει στην άποψή μας είναι ευχής έργον».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»

Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για… «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»

Ανδρουλάκης: Τρίτη θητεία ΝΔ σημαίνει οπισθοδρόμηση

Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ – Στο 25% ο Τσίπρας

Γιώργος Μυλωνάκης: Βγήκε από τη ΜΕΘ και θα μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...