Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοδωράκης: Με 10% θα υποχρεωθούν να κυβερνήσουν με τους όρους του Ποταμιού

Θεοδωράκης: Με 10% θα υποχρεωθούν να κυβερνήσουν με τους όρους του Ποταμιού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Όταν γίνει αντιληπτό ότι το Ποτάμι έχει λύση, η οποία έρχεται σαν βουή από την κοινωνία, θα είναι δύσκολο οι άλλες δυνάμεις να μην ακούσουν αυτή τη βουή” τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης από την Σύρο όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

Στο Δημαρχείο της Ερμούπολης, συναντήθηκαν φίλοι του Ποταμιού και πολίτες της Σύρου για να συζητήσουν με τον Σταύρο Θεοδωράκη τοπικά αλλά και εθνικά θέματα.

Ανάμεσά τους και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής.

“Υπάρχουν δυνάμεις και στο ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ που θα μπορούσαν να δουλέψουν μαζί μας για το κοινό καλό. Πολλές φορές, ακόμα και αντίπαλοί μας μάς λένε: “Βοήθα για να νικήσουμε και τους δικούς μου πολιτικούς μηχανισμούς”. Δηλαδή πολλοί, ακόμα και από τα κόμματα, και από το ΣΥΡΙΖΑ που ετοιμάζεται να έρθει να κυβερνήσει, νιώθουν αυτό το αδιέξοδο της κομματικής νομενκλατούρας που έρχεται να κυβερνήσει. Και νιώθουν ότι μόνο με μεγαλύτερες συμμαχίες μπορεί να υπάρχει μια καλή κυβέρνηση” υπογράμμισε ο Σταύρος θεοδωράκης.

«Το Ποτάμι θα σεβαστεί την ψήφο του ελληνικού λαού και θα οδηγήσει τη χώρα σε μία διακυβέρνηση η οποία δεν θα έχει σχέση με το παρελθόν, με τα ρουσφέτια τους, με τις παροχές τους στις συντεχνίες, με τις παροχές τους στα συμφέροντα. Το πως όμως θα το καταφέρει το Ποτάμι εξαρτάται από τη Σύρο, εξαρτάται από τη Νάξο, εξαρτάται από τη Θεσσαλονίκη, εξαρτάται από την Αθήνα. Εάν το Ποτάμι είναι μία δύναμη του 6 % , θα είναι το παιδί για τα τσιγάρα. Εάν το Ποτάμι όμως είναι δυνατό με διψήφιο ποσοστό και καθαρά τρίτη δύναμη της χώρας, θα υποχρεωθούν να κυβερνήσουν με τους όρους του Ποταμιού” δήλωσε με έμφαση ο ηγέτης του Ποταμιού.

“Όταν ένα κίνημα παίρνει μετά από έναν χρόνο από τη δημιουργία του ένα 10% είναι ένα σαφές μήνυμα της κοινωνίας προς το πολιτικό σύστημα ότι έρχεται η ανατροπή του. Όλοι απέναντι στο Ποτάμι είναι ενωμένοι, γιατί τους χαλάμε το σχέδιο. Η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν σκοπό να κυβερνήσουν με τους κομματικούς τους υπαλλήλους. Αυτό είναι το σχέδιο τους. Κι έρχεται το Ποτάμι και τους το χαλάει, γιατί τους λέει ότι δεν πρέπει να κυβερνιέσαι από κομματικούς υπαλλήλους. Ότι υπάρχουν στην κοινωνία σοβαροί και δυνατοί άνθρωποι με γνώση και εμπειρία που μπορούν να καλύψουν τις μικρές και τις μεγάλες θέσεις. Αυτό είναι που τους ενοχλεί” τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

“Το παλιό σύστημα νιώθει ότι χάνει τις καρέκλες και θα απομακρυνθεί πολύ η καρέκλα αν το Ποτάμι δυναμώσει. Όταν θα ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος και το Ποτάμι προτείνει τους υπουργούς του, θα φανεί η διαφορά μεταξύ των άξιων ανθρώπων και των κομματικών υπαλλήλων” κατέληξε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέφανος Κασσελάκης: Αποκάλυψε τι ομάδα είναι (βίντεο)

Vodafone Posidonia: Για την προστασία των υποθαλάσσιων λιβαδιών της Ποσειδωνίας

Στ. Θεοδωράκης: Ο Κασσελάκης το 2009 ψήφισε ΠΑΣΟΚ, θέλει τον φράχτη στον Έβρο, τον ενοχλεί η «τοξικότητα» των social media

Η «μάχη» της ξαπλώστρας σε Πάρο και Σέριφο: Αυθαίρετη κατάληψη από επιχειρηματίες – Εισαγγελική παρέμβαση

Επιζών των Τεμπών καταγγέλλει τον Θεοδωράκη: «Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου στον Μητσοτάκη δεν ήταν δικό μου» (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...