Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Να σταματήσει η Βρετανία την ανθελληνική της πολιτική

Καμμένος: Να σταματήσει η Βρετανία την ανθελληνική της πολιτική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Να σταματήσει η Βρετανία την ανθελληνική της πολιτική» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στις εξελίξεις που αφορούν τη σχέση ΕΕ – Τουρκίας.

«Καμία έναρξη διαπραγματεύσεων της ΕΕ με την Τουρκία μέχρι η Άγκυρα να δηλώσει τον σεβασμό της στην ανεξαρτησία της Κύπρου» πρόσθεσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων..

«Οι ΑΝΕΛ διαφωνούν με το άνοιγμα οιουδήποτε διαπραγματευτικού κεφαλαίου της ΕΕ με την Τουρκία, η οποία οφείλει προηγουμένως να δηλώσει ότι σέβεται την ανεξαρτησία και κυριαρχία ενός κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι η Κύπρος», τόνισε ο κ. Καμμένος και κάλεσε τη Βρετανία η οποία – σύμφωνα με τον ίδιο – ζήτησε το άνοιγμα δυο διαπραγματευτικών κεφαλαίων, «να σταματήσει επί τέλους την ανθελληνική της πολιτική. Η ανοχή έχει και τα όρια της».

Τέλος, κάλεσε την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό να θέσει τις ακόλουθες δύο προϋποθέσεις στον Τούρκο ομόλογό του και στον διεθνή παράγοντα, για την αποδοχή από την χώρα μας της επανάληψης των συνομιλιών: «Την απομάκρυνση των κατοχικών δυνάμεων, και την αποκήρυξη της ίδρυσης του ψευδοκράτους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Με την Τουρκία έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ διαφορά – ΑΟΖ-υφαλοκρηπίδα

Στις 11/02 ο Μητσοτάκης στην Άγκυρα – Συνάντηση με Ερντογάν

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

ΗΠΑ και Ιράν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για συνομιλίες – Η ένταση στο ζενίθ

Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν – Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...