ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για «Βιολάντα» Μπισκοτοβιομηχανία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Τσουκαλάς, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Μαρινάκης,
















































Μυστικό εργαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου φημολογείται ότι κρύβει «εξωγήινα σώματα» - Οι ντόπιοι βλέπουν UFO, αλλά ο μεγαλύτερος φόβος τους
Η KDC προειδοποιεί κατά του συμβιβασμού των κουρδικών δικαιωμάτων στη νέα συμφωνία SDF-Δαμασκού
Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ στέλνει αεροσκάφη CSAR στη Μέση Ανατολή
Ο Φαραντούρης καλεί την Κομισιόν να πάρει θέση για τον 25ο μεσημβρινό και την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο
Οι μηχανές Τεχνητής Νοημοσύνης έχουν το δικό τους social media και θρησκεία: Κρουσταφαριανισμός - Η φιλοσοφική προσέγγιση ΣΟΚάρει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με αιχμές σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς την κυριακάτικη ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Δήλωσε ότι «ο πρωθυπουργός έσπευσε σήμερα να κατηγορήσει την αντιπολίτευση για εργαλειοποίηση του εργατικού δυστυχήματος στα Τρίκαλα, αλλά δεν βρήκε δύο γραμμές να διαφοροποιηθεί από την άστοχη αναφορά του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου, που έσπευσε πριν βγουν τα πορίσματα της Πυροσβεστικής και της Επιθεώρησης Εργασίας να δηλώσει πως «δεν φαίνεται να έχουν παραβιαστεί εργατικοί νόμοι στη Βιολάντα».
Ο κ. Τσουκαλας συμπλήρωσε ακόμη πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε να εξηγήσει για ποιο λόγο δεν έχουν επικαιροποιηθεί τα στοιχεία των εργατικών ατυχημάτων από τις αρμόδιες αρχές του ΕΦΚΑ, της ΕΛΣΤΑΤ και της Επιθεώρησης Εργασίας.
«Για τις αποκαλύψεις για το παράνομο υπόγειο, που σε συνολικά οκτώ άδειες που έχουν εκδοθεί από την έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου, πουθενά δεν καταγράφεται και δεν υπάρχει ούτε στα σχέδια πυρασφάλειας που κατατέθηκαν, έχει κάτι να σχολιάσει ο Πρωθυπουργός;» πρόσθεσε στο σχόλιό του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Επιπλέον υπογράμμισε πώς «την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης στην κυριακάτικη ανάρτησή του αναφέρεται διεξοδικά στην ενίσχυση της αποτρεπτικής δύναμης των Ενόπλων Δυνάμεων, εντύπωση προκαλεί η ταύτιση του με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λαζαρίδη, αρνούμενος να τον αποδοκιμάσει για την εθνικά επικίνδυνη θέση που διατύπωσε για δήθεν «γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο».






















































