Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση ALCO: Ο Δένδιας ο πλέον επιτυχημένος υπουργός – Δυσαρεστημένοι 3 στους 4 από τον Μητσοτάκη

Δημοσκόπηση ALCO: Ο Δένδιας ο πλέον επιτυχημένος υπουργός – Δυσαρεστημένοι 3 στους 4 από τον Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η δεύτερη φάση της δημοσκόπησης της Alco, που παρουσιάστηκε το βράδυ της Τρίτης (10/03/2026) για τον ALPHA, αποτυπώνει έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση διαχειρίστηκε την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ αναδεικνύει ως επιτυχημένο πρόσωπο της κυβέρνησης τον Νίκο Δένδια, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να κατακρίνεται από 3 στους 4 πολίτες.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Alco, που εστιάζει στην αντίδραση της κοινής γνώμης μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, ένα σημαντικό ποσοστό πολιτών, μεταξύ 67% και 72%, πιστεύει πως η κυβέρνηση επιχείρησε να συγκαλύψει τις ευθύνες της υπόθεσης.

Επιπλέον, το 73% των ερωτηθέντων εκφράζει δυσπιστία ότι οι πραγματικοί υπαίτιοι θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

Παρά τις αρνητικές εντυπώσεις, οι πολίτες αναγνωρίζουν την επιτυχημένη παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, ως τον πλέον αποτελεσματικό στην κυβέρνηση.

Η δημοσκόπηση δείχνει επίσης πως 3 στους 4 πολίτες δηλώνουν απογοητευμένοι από την απόδοση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανικός Τύπος: Ο πόλεμος στο Ιράν φέρνει ελληνοτουρκικές εντάσεις

Ο Ρούμπιο ξεπερνά τον Αντιπρόεδρο Βανς ως ο πιθανός διάδοχος του Τραμπ

Ο Νίκος Δένδιας επιθεώρησε τους Patriot στην Κρήτη

Ο Νίκος Δένδιας για την επίσκεψη Μακρόν και το δόγμα «Ελλάς, Γαλλία, συμμαχία»: «Ήταν μια ευτυχής ημέρα»

Ντόρα Μπακογιάννη: Υπάρχουν πολλοί Έλληνες που σιχαίνονται τον Μητσοτάκη, … αλλά «γελωτοποιό» δεν θα τον πει κανείς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...